Nya recensioner
Logitech Extreme 3D Pro Precision Flight stick
Logitech Extreme 3D Pro Precision Flight stick
2019‑07‑28Henry

Overall ganska bra spak. Men OBS! Ni som har haft den här joyyen för längesen och kommer ihåg en mycket bra produkt, detta stämmer inte längre. Numera har Logitech knökat in spaken under "Logitech G" gaming-märket, och produktionskostnaden för joysticken har drastiskt sjunkit. Min spak var lite lös (rör sig utan motstånd) när jag fick den, och kraftiga rörelser får den att knaka. Visst, troligen samma fjäder och elektronik på insidan så den håller ett tag, men spaken känns i helhet inte lika bra längre. Skaffa hellre den äldre versionen med den grön/svarta lådan från 2003. Den här kommer i en svart/blå Logitech "G" låda, inte lika bra. Men fof en bra spak.

Logitech G Pro Flight Yoke System
Logitech G Pro Flight Yoke System
2019‑05‑27ivar

super bra

Thrustmaster Hotas Warthog Throttle And Stick
Thrustmaster Hotas Warthog Throttle And Stick
2019‑04‑17Gustav

Bland HOTAS man kan få tag på i Sverige, är detta bland det bästa du kan köpa. Tung(!!!) metallkonstruktion, visserligen med plast i gimbalen, men ändå något jag räknar kommer hålla i många år framöver. Jag har nästan uteslutande använt spakarna i DCS, där paketet självfallet bäst passar till A-10C, men som fyller alla nödvändiga funktioner för i princip alla andra plan i spelet med. För att få ut mest av paketet behövs T.A.R.G.E.T som laddas ned från Thrustmasters sida, detta gör att du inte bara kan sätta beteendet av bakgrundsbelysningen och LEDarna på motorreglaget, men som även ger möjlighet att sätta makron och modifier-knappar så du kan få ut ännu fler kommandon ur spaken. Du kan även skapa egna profiler för olika spel. Något som bör noteras är dock att windows stödjer upp till 32 DXbuttons, och i det här paketet har du 22 knappar på spaken och (om jag räknat rätt) 36 knappar på spaken. Det betyder att med egna T.A.R.G.E.T-profiler som kombinerar spak och gas behöver du binda ett antal knappar till keystrokes. I DCS fungerar paketet nästan helt med plug and play och A-10c. Några funktioner kan saknas, och bakgrundsbelysningen går inte att styra. Detta är självfallet inte ett problem med en egen profil. Spaken är INTE bekväm att placera ovanpå skrivbordet framför en, detta eftersom både avståndet och vinkeln både gör det tungt och oergonomiskt. Den bästa lösningen, som jag kommer investera i, är skrivbordsmounts som placerar spaken längre ner. Med fördel finns även förlängningar för spaken, vilket tillsammans med en lågt monterad spak förbättrar både precision (i din motorik, upplösningen på spaken är sinnessjukt precis!). För tillfället sätter jag spaken mellan benen och gasen på en pall till sidan om stolen. Positivt: - Knappar så det räcker och blir över - Massiv design, klarar garanterat de mest hektiska dogfighterna - Bekväm som få när den placeras någorlunda korrekt - Stabil och till synes ordentligt hållbar - .. Titta på den! Negativt: - Smakar det så kostar det - Stor och tung, kräver en del finess vid placering och förvaring - Inget dammfilter över gimbalen - T.A.R.G.E.T är bökigt, hittar inte alltid spakarna på första försöket, och lämnar några få saker att önska - Flaps-switchen har tre mekaniska lägen, men ses inte som tre switchar i mjukvaran. Detta leder till risk för felaktig synk mellan flygsimmen och kontrollerna, beroende på hur simmen behandlar flaps. Jag tänker inte se avsaknaden av twist grip som något negativt, då det skulle försämra känslan och funktionen av spaken, och har man redan lagt ut 4500 spänn på en spak så har man förhoppningsvis ett par pedaler. Twistgrip är sällan ett bra substitut för pedaler ändå. Jag älskar den här grejen. Köp den, eller något av de andra high-end-alternativen, du kommer inte ångra dig (efter att du insett att den suger på ett bord).

Thrustmaster T.16000M FCS Joystick
Thrustmaster T.16000M FCS Joystick
2019‑03‑06Peter

En mycket bra och prisvärd joystick - tills z-axeln (roderstyrning) börjar krångla, tydligen ett vanligt problem på den här joysticken (ser man när man googlar). För mig tog det 4-5 månader.

Thrustmaster Hotas Warthog Throttle And Stick
Thrustmaster Hotas Warthog Throttle And Stick
2018‑06‑27Vet spelaren

Den är fin om du skall flyga spelet den är gjord för kräver roderpedaler. Känslan är bra den är mindre fladdrig och känns gedigen För spacesimulator välj en annan hotas. Observera de må vara plåt på utsidan joystick är av gjuten material men mekaniken är plast.

Thrustmaster T.Flight Hotas X PC/PS3
Thrustmaster T.Flight Hotas X PC/PS3
2018‑05‑08Frigge

Väldigt plastig och lågupplöst. Throttle är för slapp, måste i princip hålla i den för att den inte ska tippa över när man sätter den till 5-45%. Joystick går att justera hårdheten på, och den funkar. Dock blir det tydligt hur lågupplöst den är när man flyger stridsflygplan eller helikoptrar. Där det krävs mer precision och finjusteringar. Köp endast om du flyger lite då och då i spel som FSX och XP11 i långsamma enkla plan, såsom Cessna 172. Annars, undvik! I spel som DCS är det inte lönt, saknar alldeles för många knappar för att få till bindings på ett vettigt sätt.

Thrustmaster Hotas Warthog Throttle And Stick
Thrustmaster Hotas Warthog Throttle And Stick
2017‑11‑24Markus

Prislappen må vara skrämmande hög, men du får väldigt mycket HOTAS för pengarna. Ergonomiskt perfekt - allting ligger där det borde ligga och du kan väldigt enkelt navigera denne utan att behöva titta ned, eller riskera att trycka på fel knappar/switchar om du råkar komma åt med handen. Hela konstruktionen skriker kvalitet.

Thrustmaster T.16000M FCS Hotas
Thrustmaster T.16000M FCS Hotas
2017‑10‑14Oscar

Joysticken och gasreglaget fungerar superbra efter ett par MacGyver modifikationer. Gasreglaget var dåligt smörjt och började "hacka" sig fram om man inte hade tillräckligt tryck neråt, fick smörja med plastvänlig oljeprodukt. Joysticken har otroligt bra sensorer men plasten i bottenplattan var lite dåligt formad, så jag fick fila lite på ett rätt svåråtkomligt ställe. Strax till vänster om spaken, nästan på insidan av bottenplattan. Innan "lagningen" så gav den av ett läte och kändes raspig varje gång spaken lutades åt vänster. Jag hade givit paketet 5/5 om dessa problem inte hade funnits, och de kommer säkert inte finnas för alla, men jag måste sluta på 4/5.

Logitech G Farm Sim Vehicle Side Panel
Logitech G Farm Sim Vehicle Side Panel
2017‑08‑31Andi

Jag köpte denna för Farming Simulator 2017 och Euro Truck Simulator 2 och jag måste säga att den är väldigt användbar för båda spelen. För Farming Simulator 2017 är det självklart varför den är bra, jag använder den i samband med en Thrustmaster T150 i FS17 och ETS2. I ETS2/ATS så kan man använda det som en panel för alla knappar man vill ha nära hjulet. Så t.ex ljus, trailer detach, radio, GPS osv. Spaken kan man använda för att växla i automatik t.ex. En negativ sida med denna är att den är typ helt av plast så den har en ganska plastik känsla. Spaken dock har bäst kvalité utav allt, den är rätt imponerande faktiskt. De blåa och gröna knapparna är INTE en switch, de ser bara ut så. Egentligen är det bara en knapp man trycker. Fortfarande okej med det.. Det är plug and play, så man kopplar in det bara via USB så fungerar det. Rekommenderar det verkligen till FS17, ETS2, ATS och liknande spel!

Logitech G Pro Flight Rudder Pedals
Logitech G Pro Flight Rudder Pedals
2017‑03‑08Mikael

håller med Felix

Logitech G Pro Flight Rudder Pedals
Logitech G Pro Flight Rudder Pedals
2017‑01‑13Felix

Känns plastig men gör jobbet bra och fungerar fortfarande efter 8 års användning. Ett måste för simulatorer. Fungerar även utmärkt för att öppna upp tangenterna runt WASD och använda pedalerna för leaning i fps spel, alternativt ersätta WASD med VR headset.

Thrustmaster T.Flight Hotas X PC/PS3
Thrustmaster T.Flight Hotas X PC/PS3
2017‑01‑03Melker

Väldigt nöjd med detta köp, den känns robust och har alla knappar som behövs. Använder den främst till DCS vilket fungerar utmärkt.

Logitech Extreme 3D Pro Precision Flight stick
Logitech Extreme 3D Pro Precision Flight stick
2016‑09‑15Basecode

Jag letade efter en flightstick som faktiskt fungerade och jag tänkte inte jättemycket på varför jag valde just denna. Men väl i handen sitter den mycket bra och " Throttle " funktionen fungerar riktigt bra. Den har så du kan göra profiler för olika spel via ett program, det spelar egentligen inte någon roll för funktionen för den. Men där kan man ställa in känslighet och fin justera den. För det priset får du mycket flightstick och den står mycket stadigt och känns solid i rörelserna.

Logitech Extreme 3D Pro Precision Flight stick
Logitech Extreme 3D Pro Precision Flight stick
2016‑03‑27Andreas

Mycket bra flightstick för pengarna. Jag var tveksam till hur bra känsla man kunde få för priset, men ville inte fläska ut över 3000 för en Warthog, men jag kan säga att jag ångrar mig inte. Kör mycket DCS World och känslan är utmärkt. Enkel att programmera och har de nödvändiga knapparna. Själva känslan i spaken är mkt bra och motståndet/exaktheten är bra. Den är oxo väldigt stabil och välter inte trots hårdhänt behandling. Rekommenderas!

Thrustmaster T.Flight Hotas X PC/PS3
Thrustmaster T.Flight Hotas X PC/PS3
2015‑08‑14Saga

Fantastiskt bra för priset, har nu spelat 1000 timmar Elite: Dangerous med den och utöver att trotteln börjar kännas slapp så fungerar den perfekt.

Thrustmaster Hotas Warthog Throttle And Stick
Thrustmaster Hotas Warthog Throttle And Stick
2014‑10‑07Niklas Dan Robert

Otrolig kvalitet, Dyr Ja men värd varenda krona för oss som gillar flyga A10C Vilket denna kontrollen är gjord för. Funkar kalas för DCS. Lite mer pillande för andra spel. Har mer knappar än vad man kommer behöva för vanligt spelande. 10/10 för flygsimulering 8/10 för Vanligt spelande