Nya recensioner
SteelSeries Rival 650 Wireless
SteelSeries Rival 650 Wireless
2019‑05‑21Jonathan

Älskar musen. Äntligen så finns det trådlösa möss som är bra att spela med. Hade Rival 700 innan denna och var nöjd med den med denna är så sjukt mycket skönare och bättre på alla sätt och vis.

Logitech G403 Prodigy
Logitech G403 Prodigy
2019‑05‑20Christopher

Testat många möss senaste åren. Till slut testade jag denna och jag måste säga att är över förväntan. Bra form, vikt och pris.

SteelSeries Rival 600
SteelSeries Rival 600
2019‑05‑16Bert

Denna mus är grym haft sen jul 2018 och haft inga problem riktigt nästan. Det enda som är jobbigt om du hat en liten hand så kan det var svårt att nu den 3 sido mus knappen. Annars var greppet mus väldigt skönt och knappen känns premium. När man klickar är det värdens bästa känsla

SteelSeries Rival 310 Svart
SteelSeries Rival 310 Svart
2019‑05‑12Marcus

Haft denna mus ett par månader nu. Gummit har krånglat sedan första månaden jag hade den. Musen är väldigt skön men det är så störande att gummit är så dåligt och lossnar.

Razer Atheris
Razer Atheris
2019‑05‑09Nathalie

Perfekt för små händer och claw grip. Det enda "negativa" är att 2 AA batterier lägger på en del vikt, men det finns andra lösningar på det. Annars supernöjd!

Logitech G305 Svart
Logitech G305 Svart
2019‑05‑05Hannes

Fantastisk mus, perfekt storlek för en mindre hand. Enda minuset är hur högljudda klick (!) den ger ifrån sig.

Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse
Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse
2019‑05‑01Robin

Helt klart den bästa musen jag någonsin ägt! Vann den på en tävling ifrån Logitech och använt den nu i ca 1 vecka, på den veckan har den enbart dragit 10% från batteriet. Sensorn är i världsklass, den spårar verkligen det man gör och jag märkte direkt att jag i alla FPS spel blev mycket bättre! 5/5!

Corsair Gaming Harpoon RGB Wireless
Corsair Gaming Harpoon RGB Wireless
2019‑04‑16Mattias

Väldigt bra i sig, men corsair har inga nya musfötter att köpa så blir musen sliten undertill måste man hitta på egna sätt, för det finns heller inga bra 3e part som säljer musfötter till corsair möss. Varken hyperglides eller andra. Hade man kunnat byta ut musfötterna efter någon månads användning hade denna musen varit skitbra, men nu får man istället gråta blod över att man spenderat 600kr på en väl fungerande mus.. åtminstone tills musfötterna slitits ner.. och det finns inget bra sätt att åtgärda det.

ZOWIE FK1 Gaming Mouse
ZOWIE FK1 Gaming Mouse
2019‑04‑05Gustav

Den perfekta musen, ända problemet är att katten älskar just den här mussladden, aldrig rört någon annan sladd i hemmet på 2år (nu har hon käkat upp den 3 gånger på 3 månader)

Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse
Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse
2019‑04‑01Erik

Lite för liten för mig tyvärr. Inte så bra grepp på sidorna pga material och att den är smal. Har gått tillbaka till min gamla G303.

SteelSeries Rival 310 Svart
SteelSeries Rival 310 Svart
2019‑03‑15Daniel

Bästa musen jag har använt. Har använt tre andra Steelseries möss men denna är den absolut bästa. Lätt i vikt. Enda nackdelen är att efter ett tag så börjar gummit lossna på högersidan av musen.

Logitech G903
Logitech G903
2019‑03‑10Mattias

Inköp 2017-11-23, har fungerat problemfritt tillsammans med powerplay. Hade innan G9x innan, tog en stund av vänja sig då g903 är mindre, men det är utan tvekan den bästa mus jag ägt. Inga kablar som "fjädrar emot", aldrig behöva ladda ( powerplay ) och väger inte bly. Mjukvaran kör jag ej i bakgrunden, utan endast vid justeringar av inställningarna.

Logitech G502 Hero
Logitech G502 Hero
2019‑03‑04Per

Löp och köp! Förmodligen den bästa musen på marknaden om du frågar mig. Sensorn är kvick och knapparna känns stabila.

Deltaco Gaming Mus LED
Deltaco Gaming Mus LED
2019‑03‑04Mike

Dunder produkt för pengarna

ASUS ROG Gladius II Wireless
ASUS ROG Gladius II Wireless
2019‑03‑03Joseph Arabian

Vem blir inte glad av fler kills på poängtavlan, än gladare om motståndarnas värsta fiende heter Gladius II. Hade det funnits utmärkelse likt, GOTY (Game of the Year), hade denna mus certifierat sig för MOTY (Mouse of the Year) 2019-20. Det är sällan som en spelmus passerar utan några nämnvärda brister. ASUS ROG Gladius II kammar hem fem stjärnor och en först podium plats! Jag har ägt musen i drygt en vecka och känner att ett omdöme sitter på sin plats. Att jämföra en spelmus sida vid sida är en svår uppgift då det krävs träning, nya/andra muskler ska övas in för optimal precision. På tal om precision så har jag hunnit testa en del Photoshop där jag redigerar i pixelnivå. Här fungerar det förvånansvärt bra utan några avbrott och det går även att växla DPI vilket är helt suveränt. Precision i flaggskeppsklass. Både trådbunden och trådlös. Programmet som ASUS står för och som styr de olika RGB inställningarna m.m. heter ASUS Armoury II och ligger sömlöst i backgrunden utan att störa det minsta. Profil och inställningarna som ställs in lagras i det inbyggda minnet. Inga problem att ta med musen på LAN eller liknande, inställningarna är kvar i minnet, upp till tre profiler kan konfigureras. Dessa växlar man i Armoury II gränssnittet. Det går även att länka de olika profilerna till valfritt spel/program efter önskemål. Finns en hel del anpassningar som kan göras genom Armoury II, även firmware updates som var aktuellt och som programmet aviserade om. Tänk bara på att sladden ska vara inkopplad för firmware uppdateringar. Vad händer om man sätter Gladius II i relation till pris? Med tanke på vad som finns ute på marknaden och prissättningen på dessa "andra" spelmöss så kan man lätt påstå att detta är den mest prisvärda mus du kan få för pengarna. I mina öron låter prisvärd lite budgetrelaterat. Detta är då verkligen inte fallet med ASUS ROG Gladius II. Redan från första uppackning så osar produkten kvalité. Du får en riktigt lång flätad micro USB kabel tillsammans med ett par Omron switchar! (Omron D2F-01F) för referens, så är dessa från Japan, och är designade att klara 10 miljoner musklick! Scrollhjulet rullar på som om det vore marinerat i smör. Musklicken är distinkta och låter behagligt. Sidoknapparna sitter på sin plats och har gott om motstånd. Greppvänlig gummiyta på sidorna och mycket bra viktbalans (124 gram). 36 timmars batteritid utlovas om man väljer att stänga av RGB belysningen, 24 timmar med RGB påslaget. Skulle batteriet mot förmodan tryta så är det bara att ansluta medföljande micro USB-kabel och använda trådbunden medans batteriet ladda upp. Jag kan inget annat än att varmt rekommendera ASUS Rog Gladius II Wireless till alla som letar efter den perfekta FPS kamraten men även vill ha en mus som passar till i princip allt som har med dator att göra. Denna mus går nämligen även att ansluta genom bluetooth, vilket de flesta bärbara datorer har inbyggt.

ASUS ROG Gladius II Wireless
ASUS ROG Gladius II Wireless
2019‑03‑03Sebastian

Mycket mus för slantarna! Har kört med den här musen i ca en vecka nu och kan absolut rekommendera den. Använder en G403 i vanliga fall och en Deathadder till tjejens dator. Formmässigt så är den här musen väldigt lik Deathaddern, så har du en sådan eller en trådad Gladius och vill köra trådlöst så är det här the way to go. Personligen passar den dock inte mig fullt på grund av hur jag håller musen. Jag har ett "palm grip" som gör att ringfingret placeras på den högra framkanten av musen och det blir inte så bekvämt med denna. Dock så är den bättre än Deathaddern på den punkten eftersom den har en lite mer trubbig kant. Mjukvaran är helt ok. Lätt att förstå sig på och man har lite olika val för RGB:n som sig bör. Man får också med lite tillbehör, bl.a ett riktigt läckert Asus-klistermärke, extra switchar och en påse som man kan ha musen i om man brukar vara på resande fot. Plus: Snygg design Bra grepp Inga problem med att den är trådlös Minus: Passar inte mitt typ av grepp Möjligvis lite tung om man är känslig för det

Corsair Gaming Ironclaw RGB
Corsair Gaming Ironclaw RGB
2019‑02‑26Robbin

Riktigt skön mus för dig som har större händer, väger lite mer än HyperX Puls men dock så skönare!

Xtrfy M3 HeatoN Edition
Xtrfy M3 HeatoN Edition
2019‑02‑25Kevin

Bästa musen som finns att beställa imo, testat många olika men denna har allt och är sjukligt bekväm för oss med lite större händer. Precisionen och passformen är utomordentligt bra och det känns som kvalité rakt igenom, smidig knapp under för att ändra DPI och ett skönt material över hela musen för bästa passform och grepp. Rekommenderas starkt för de som spelar främst FPS och har medium/stora händer, ungefär som en deathadder i storlek skulle jag säga förövrigt, lik 3.0an intellimouse lite i känslan.

Logitech G703
Logitech G703
2019‑02‑22David

Bästa datormusen jag någonsin ägt. Den är mindre än min föredetta Steelseries Rival 300. Trodde det skulle kännas konstigt men det känns som att den är mer "mitt i handen" än den förra. Den är även lättare trots att den är trådlös. Det finns inge latency trots att den är trådlös och den har en väldigt bra batteritid, 20+ timmar med belysning på och sen cirka 30 utan belysningen. Texturen på musen är väldigt skön också med en lite mer greppvänlig plast på greppytorna på sidorna. Musen är även väldigt snygg i sin mattsvarta färg med bra belysning som man kan ändra i massa olika färger. Klickknapparna är separata från skalet och ger ifrån sig ett skönt klick, dock gillar jag inte ljudet så mycket som på min förra mus. Scrollhjulet är även det väldigt bra då det inte låter när man skakar musen, det är även helt tyst när man scrollar. Det ända jag inte gillar med denna är tumknapparna. De känns mycket billigare i konstruktionen än övrig musen och sänker därför helhetsintrycket lite. Annars en toppenmus verkligen, extremt värd reapriset på 750kr.

SteelSeries Rival 600
SteelSeries Rival 600
2019‑02‑14Henrik

Pangar hess dagligen med denna fantastiska datormus B)

ZOWIE FK2 Gaming Mouse
ZOWIE FK2 Gaming Mouse
2019‑02‑13Mattias

Köpte musen 3 år sedan och har inte haft några problem med den. Använder finger grip och ganska hög sensitivitet så jag slipper flytta armen + ingen acceleration. Det passar väldigt bra till denna mus eftersom den är lagom liten så jag kan vila handleden på musmattan utan att pawna musen slappna av i armen. Enda negativa är man får räkna med några sekunder för att byta sensibilitet (på undersidan) och sensibiliteten indikeras av ologiska färgen på en led vilket tar ett tag att lära sig (röd = långsam, grön = snabb ???)

Deltaco Gaming Mus LED
Deltaco Gaming Mus LED
2019‑02‑06Jonny

Perfekt budget mus med RGB belysning ! Klar 5a

Corsair Gaming Harpoon RGB Wireless
Corsair Gaming Harpoon RGB Wireless
2019‑01‑27Nathalie

Älskar den! Spelar mest fps spel och denna passar mig helt perfekt. Den är väldigt liten, och trots sina 99g så känns det inte alls tungt då den är trådlös (ingen sladd som drar) Batteriet håller i evigheter! 70% kvar efter två dagar (om du stänger av belysningen). Formen på den är perfekt för mina händer. Den är smalare än den ser ut på bild för den buktar in på sidorna ganska mycket och har dessutom en trevlig texturerad yta där. Så om du letar efter den perfekta musen för små händer (eller helt enkelt de som gillar små möss för clawgrip etc) så rekommenderar jag denna! 5/5

SteelSeries Rival 600
SteelSeries Rival 600
2019‑01‑12August

Super! Om man tänker på prestanda så hade det vart 5/5, den är otroligt skön att hålla i! Det ryker verkligen kvalitet om den, otroligt bra respons på klicken. Men den 3:e tumknappen når jag inte fram till. Den sitter alldeles för långt fram. Och RGB:n finns inte så många funktioner och Steelseries Engine är ett ganska krångligt program. Men jag älskar RGB så då får den bara 4/5. Rekommenderas till den som söker en riktigt bra prestanda mus och inte världens bästa RGB.

Logitech G903
Logitech G903
2019‑01‑08Johan

Underbart med trådlöst. Kör med powerplay så jag behöver aldrig ladda. Skiftet från G502 var dock ganska jobbigt då även 903 har lika många knappar sitter de väldigt annorlunda placerade. Slutade med att jag tog bort knapparna på högersidan. Har inte märkt av några dubbeltryckningar och ägt den sedan november.