Nya recensioner
Plantronics RIG 500 PRO HC PS4 / Xbox One
Plantronics RIG 500 PRO HC PS4 / Xbox One
2019‑01‑22Daniel

Gött ljud och väldigt bra mic på dessa, och dolby atmos gör saken 100 gånger bättre :) Lite plastiga, men troligtvis helt omöjliga att förstörda. Kör dom på Xbox.

Blue Microphones YetiCaster
Blue Microphones YetiCaster
2019‑01‑15Robin

Köpte denna på black friday efter jag använt ett logitech G933 som har en väldigt bra mick i mitt tycke (minus plastljudet som ger ifrån sig från headsetet) så var lite orolig att jag skulle köpa grisen i säcken så att säga men jag ska inte ljuga jag är extremt nöjd med denna produkt. Jag kör med voicemeter banana som program där man kan tweaka ljudet lite utefter vad du har för slags röst som får det o låta ännu mer professionellt och mer "podcast" aktigt. Armen är riktigt smidig och lätt att vända och vrida (man behöver ju inte ha micken hägandes utan kan köra den från sida) Streamar på twitch och kör GTA RP och denna förstärker mycket av upplevelsen för mina tittare. Rekommenderar starkt denna produkt för dom som ska streama eller göra youtube filmer och dylikt.

Toshiba 49" 4K UHD
Toshiba 49" 4K UHD
2019‑01‑14Lovisa

Sååå snygg stilren tv

Xiaomi Mi Box S 4K HDR
Xiaomi Mi Box S 4K HDR
2019‑01‑13Mattias

Fans inte på lager när jag tänkte beställa (köpt hos annat bolag). Denna produkt är enkel, snygg och väldigt bra, skönt att slippa chrome cast stickan.

SteelSeries Arctis 5 (2019 Edition) Vit
SteelSeries Arctis 5 (2019 Edition) Vit
2019‑01‑11SIlverWille

Riktigt bra ljud! 7,1 låter också fantastisk men jag förstår inte varfär steelseries texten lyser på andra headset men inte på mitt

SteelSeries Arctis 7 (2019 Edition) Svart
SteelSeries Arctis 7 (2019 Edition) Svart
2019‑01‑07Simon

"Helt utan fördröjning" marknadsförs i titeln. Detta är något SteelSeries själva använder i sin marknadsföring för detta lurar. Vi kommer tillbaks till det snart. Lurarna har ok ljud (inte mycket mer än ok), sköna att ha på sig och en imponerande mikrofon, dock inte den bästa som de själva säger. Men, här är min dealbraker. De har visst en rejäl fördröjning på ljudet. Detta märks inte av ett otränat öra, men efter att ha haft ett annat TRÅDLÖST headset innan så är det som natt och dag. Jag hinner avfyra ca 3-5 kulor med vapen som skjuter lite snabbare innan jag hör det första skottet. Som sagt, märks mer i vissa titlar än andra, men poängen är att det är en oacceptabel fördröjning. Kommer att kontakta SS om detta, och om jag får detta löst korrigerar jag recensionen. Ha det fint!

Arozzi Colonna Svart
Arozzi Colonna Svart
2019‑01‑07Christian

En robust och stabil mikrofon, usb plug n play. Första mic jag använder så svårt att jämföra med någon annan men för ett lagom pris så levererar den bra kvalité. Använde headsetmikrofonen efter att man kört med denna mic ett tag och folk i discord märkte direkt en skillnad. 5/5 - bra ljudupptagning , snygg och Clean design , lätt att använda , smidig att montera på arm, riktigt stabil fot.

AntLion ModMic V5
AntLion ModMic V5
2019‑01‑04Jeff

Fungerar jättebra men man måste använda ett USB ljudkort ( använder XTRFY SC1 ) annars får man väldigt mycket brus!

Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon
Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon
2018‑12‑31Tor

Underbart headset! Har även USB-varianten, och kan säga att ljudet inte är ett dugg sämre i dessa även fast de är trådlösa. Positivt: Bra ljud, speciellt för gaming Bra batteritid (om man stänger av RGB'n) Bra räckvidd (kan gå överallt i min lägenhet, och då är datorn i ena hörnet) Negativt: RGB'n drar alldeles för mycket batteri, bara stäng av den! Stora (de passar mig bra men min kompis kunde inte ha dem). Måste säga att dessa är helt fantastiska! Efter två timmars spelande så hade jag endast använt 15% laddning! 5/5 stjärnor!

Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon
Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon
2018‑12‑30charlie

Har ett par trådade jag mycket nöjd med. Och köpte trådlösa till ungarna vilka de är nöjda med dessa, de haft sina snart ett år och de inte lyckats ta sönder de och de säger det bra ljud och miken är bra och sitter bra enligt de. De kan gå runt med de i huset utan att de ramlar av. hittar inget att gnälla om för detta pris helt enkelt.

Xiaomi Mi Box S 4K HDR
Xiaomi Mi Box S 4K HDR
2018‑12‑30mohsin

mycket bra produkt

Logitech H340
Logitech H340
2018‑12‑28Christian

Väldigt plastig. Skaver på hjässan. Men ljudet går inte att klaga på.

Skullcandy Crusher Wireless
Skullcandy Crusher Wireless
2018‑12‑28Jacob Söderström

totalt grymma hörlurar och är värda varenda krona! Flera dagar utan laddning, bra passform, inte för tung, premium byggnadskvalitet och en otroligt stark bas som gjorde så att mina öron kittlades!

Toshiba 49" 4K UHD
Toshiba 49" 4K UHD
2018‑12‑27J

Väldigt mycket TV för pengarna! Bra bild, enkla och kvicka menyer. Material från Netflix/YT/PS4 går att spela upp i bra kvalité. Kan höja ett varningens finger för att det ej går att sortera analoga kanaler (basutbudet ur väggen.)

HyperX Cloud II Svart/Röd
HyperX Cloud II Svart/Röd
2018‑12‑27Leo

Haft detta headset i över 2 år och de har fungerat felfritt hela tiden. Ljudet är jättebra, de är otroligt bekväma, funkar jättebra. 5/5

SOL REPUBLIC Amps Air Svart True Wireless
SOL REPUBLIC Amps Air Svart True Wireless
2018‑12‑26Jonas

Bra ljud har dom absolut men när det kommer till passformen kan man inte misslyckats mer. Man måste ha mycket tur om de ska sitta rätt i örat, jag lät 8 personer testa dem och hörlurarna passade i en av dessa öron. Köp om du vill ta risken.

Google Chromecast (3rd gen)
Google Chromecast (3rd gen)
2018‑12‑26Andreas

bäst

Toshiba 49" 4K UHD
Toshiba 49" 4K UHD
2018‑12‑26Joakim

Jäkligt nöjd 3800:- för denna. Verkar dock inte som media spelaren ser alla format eller alla codec flera mp4 mkv men även några avi divx som inte syns. Flera filmer klara den heller inte av att läsa in så de får ett nytt filmnam i Tv:n. Skärmen bilden netflix är guld men mjukvaran för mediadelning skulle behöva en uppgradering. Sen skulle toshiba lägga några kronor på en bättre och mer förklarade instruktionsbok.

Sennheiser GAME BOOSTER GSX 1200 PRO
Sennheiser GAME BOOSTER GSX 1200 PRO
2018‑12‑25Pontus

Mycket bra ljud tillsammans med sennheiser gsp 500 och 600 (äger båda), Om du hatar att mixtra med equalizers för att få ljudet att låta bra så kan jag varmt rekomendera denna amp-dac. Låter bra utan nått fiffel med mjukvara (har inte mjukvara, kräver en lätt windows 7.1 konfigurering) Den virtuella 7.1 implementeringen är det bästa jag har hört bortsett från ett riktigt 7.1 system. Låter varken burkigt eller konstgjort, parat med ett par öppna lurar så låter ljudet som det kommer från rummet och inte från lurarna. Om du inte gillar surroundljud och en stor ljudbild, eller du kanske har mycket ljud runtomkring dig så är det bara att köra med stängda lurar och köra 2.0 ljud. Det låter väldigt intimt, som det händer i ditt huvud. Perfekt om du vill skärma av dig totalt från omgivningen. Den har även 4 ljudprofiler att välja mellan om man vill ha lite mer bas eller diskant men för mig är det normala ljudläget perfekt. Drar av en poäng för jag tycker den är lite för dyr för det man får, Du kan till exempel inte driva high-end lurar över 50 Ohm så har du ett par riktigt fina audiofil lurar så kommer det låta dåligt med denna ampdac. Ljudprofils knapparna i hörnen skulle ha varit fysiska knappar för du kommer råka trycka på dessa hela tiden i början för att det är touch knappar, räcker med att du nuddar dom från sidan så byter du förinställd profil.

Plantronics RIG 800HD PC Dolby ATMOS
Plantronics RIG 800HD PC Dolby ATMOS
2018‑12‑24Alice

Jag är kär.

Sennheiser CX 2.00i Svart
Sennheiser CX 2.00i Svart
2018‑12‑24ville

lätt 5/5

Xiaomi Mi Box S 4K HDR
Xiaomi Mi Box S 4K HDR
2018‑12‑24Tim Eriksen

En riktigt bra box! Våran fungerar utmärkt, snabb & smidig. Mycket prisvärd för sitt pris. 10/10!

Corsair HS70 Wireless 7.1 Carbon
Corsair HS70 Wireless 7.1 Carbon
2018‑12‑22Erik

bra ljud, bra mikrofon och skön passform. Likt HyperX Cloud II i designen. jämfört med HyperX Cloud II så sitter dom inte lika skönt och är nog lite tyngre men de är wireless. de är inte lika stängda och täta som andra headset jag provat, ännu en gång refererar jag till Cloud II som stänger ute mycket mer av Tex ljudet från mekaniska switchar eller griniga flickvänner. Övrigt så är det ett bra headset utan tvekan värt 1089:- om man inte orkar stå ut med sladd.

Corsair HS60 Surround Carbon
Corsair HS60 Surround Carbon
2018‑12‑20Tim

Passar perfekt på huvudet! och jag älskar att det är 7.1 sorround sound, detta förstärker spel kännslan.

Toshiba 49" 4K UHD
Toshiba 49" 4K UHD
2018‑12‑19Mathias H

Kanon tv för de här pengarna. Nöjd med bildkvalitet och utseende samt. leverans av varan. Hade problem när jag fick tvn att internet inte fungerade i tvn på grund av ett certifikatfel. Detta berodde på att datumet var fel i tvn och efter att ställt om detta fungerar den bra. Trodde att smarta produkter skötte sådant av sig själv. Kontakten med Inet support gällande problemet ovan fungerade bra och snabbt för att vara helg. Hade dock redan löst problemet när jag fick svar att de inte kände till problemet, men med kontaktuppgifter till Toshiba support. Saknar appar som SVTplay, TV4play osv. Detta går dock att plocka upp genom webbläsaren. Fjärrkontrollen är lite känslig gällande tryckningar, lätt att det blir dubbelt.