Nya recensioner
Xiaomi Redmi Note 7 64GB Svart
Xiaomi Redmi Note 7 64GB Svart
2019‑07‑16Claes E

Den är värd varenda krona och mer därtill. Ansiktsigenkänningen har jag inte fått att fungera men det stör mig inte då jag köpte den för att ha som reservtelefon och cykelnavigator med ett batteri som håller hela dagsturen ihop med navigationsappar som Naviki och Komoot. Den är snabb och gör det jag vill att den skall göra på ett smidigt sätt.

ASUS ROG Phone
ASUS ROG Phone
2019‑07‑14Jonathan

En helt sjuk telefon! Finns ingenting att klaga på,lagom stor skärm,riktigt detaljrik skärm och extrem prestanda med låga temperaturer,blir aldrig varm! Trevlig kamera, överträffar mina förväntningar... Rekommenderas starkt till den som är ute efter en telefon med extrem prestanda och en utstickande men läcker design

Xiaomi Mi 9T 64GB Karbonsvart
Xiaomi Mi 9T 64GB Karbonsvart
2019‑07‑13Max

Fantastisk! Jag kommer ifrån Xiaomi Mi A2, och trots bristerna var det en prisvärd telefon. Den köpte jag för 2890 i november, och denna Xiaomi Mi 9T för 3790 i Juli. Min nya telefon ligger på en helt annan nivå av kvalitet, som någon annan skrev är det endast fingeravtryckläsaren som skulle kunna bli snäppet bättre. Men jag föredrar fortfarande en lite långsammare bakom skärmen, än en snabb på baksidan. Solklar 5/5. Svär man i kyrkan om man säger att MIUI är bättre än Android One?

Xiaomi Mi 9T 64GB Karbonsvart
Xiaomi Mi 9T 64GB Karbonsvart
2019‑07‑13Nöjd kund!

Motsvarigheten till redmi k20 pro. Gått från Xiaomi mi mix 2s till denna och kan säga att jag är positiv överraskad på alla plan! Skärmen är helt underbar och Always on funktionen är väldigt trevlig. Högtalaren låter högt och inte alls burkig och kamerorna är förvånansvärt bra för priset. Fingeravtrycksläsaren funkar 9/10 gånger men som sagt så får man inte bättre mobil för pengarna!! Konkurrentera borde vara rädda för Xiaomi! Rekommenderas till dig som precis hittat detta märket!:)

Xiaomi Mi 9T 64GB Eldröd
Xiaomi Mi 9T 64GB Eldröd
2019‑07‑08tekniknörden

Fantastisk lur för en billig peng. +Skärmen. Full skärm och utan kamerahål +Designen och byggkvalitén +Prestandan. Surfa och streaming flyter på väldigt bra +3,5 mm hörlursuttag +Kanter runt mobilen. Ligger väldigt bra i handen. +Uit. Superenkelt och gillar att det är lite mer cartoonkänsla över det. + Trippelkamerorna. Både dagsfoto och nattfoto överträffar förväntningarna. +Batteritiden. Bättre än de flesta flaggskeppen. - Något långsam underdisplay fingeravläsare. Inget man stör sig på dagligdags men långsammare än vanliga fingeravläsare. - Högtalaren kan ibland vara lite för hög och odetaljerad vid viss volym. - Obekräftade SAR-värden. Eventuellt är SAR-värden höga men fortfarande oklart. Kort och gott en riktigt bra mobil med lågt pris och samtidigt flaggskeppsprestanda. Tanken att man nästan får 3 st för samma pris som en Samsung eller Iphone är häpnadsväckande.

Xiaomi Mi 9T 64GB Karbonsvart
Xiaomi Mi 9T 64GB Karbonsvart
2019‑07‑08Daniel

Haft min ett par dagar nu och är supernöjd, bra skärm , bra flyt, helt Ok ljud från högtalaren och jag gillar faktiskt MIUI bättre än jag trodde jag skulle. Enda lilla minuset är fingeravtrycksläsaren som är lite hit and miss, speciellt i mörker, men jag tränar mycket så mina fingertoppar är rätt slitna...kan ju vara det. Skalet som ingår är riktigt bra, jag köpte den svarta varianten så det svarta skalet funkar bra, annars är den rätt hal.

Xiaomi Mi 9T 64GB Karbonsvart
Xiaomi Mi 9T 64GB Karbonsvart
2019‑07‑07Rami

Xiaomi har imponerat på mig och detta är min tredje från deras "Mi serie". Otroligt prisvärd och mycket prestanda för pengarna. Med min användning får jag ut 13h on-screen-time. Ja den har allt jag söker i en telefon men den hade varit komplett om den hade SDkort plats. Rekommenderas varmt till alla som inte vill leva på nudlar ett tag framåt.

Copter Screenprotector Huawei Mate 20 Pro
Copter Screenprotector Huawei Mate 20 Pro
2019‑06‑27Alexander

Riktig jävla skitprodukt. Skärmen är curved vilket detta "skärmskydd" inte är. Skulle aldrig rekommendera detta till NÅGON då det är bortkastade pengar.

ASUS Zenfone 6 128GB Svart
ASUS Zenfone 6 128GB Svart
2019‑06‑25Cornelis

Riktigt bra och prisvärd mobil. Riktigt snabb, bra batteritid, ren mjukvara och riktigt snygg design. 5/5!

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Blå
Xiaomi Redmi Note 7 64GB Blå
2019‑06‑21George

Jag har haft min Redmi Note 7 i ca 1mån. Än så länge har jag inget att anmärka på. Prestandan är ruskigt bra och batteriet håller bra länge!! Denna smartphone brädar andra, mer renomerade tillverkare, så säkert så 😉

Pocophone F1 128GB Grafitsvart
Pocophone F1 128GB Grafitsvart
2019‑06‑21Daniel

Har haft den här mobilen sedan Oktober 2018 och den har varit min dagliga mobil sen dess. Den här mobilen är något helt annat verkligen. För priset är det här nog den absolut mest prisvärda telefonen du kan hitta på dagens marknad. Det finns andra jättar telefoner som Redmi k20 Pro som kommer att landa runt samma pris och ha lite bättre specs än den här. Men om du vill ha en riktigt bra telefon, med ett riktigt bra batteri och en schysst telefon överlag så är den här så oerhörd prisvärd. 2 nackdelar. - Skärmen är lite udda designad, den är väldigt rund på botten och rak på toppen så en del fullskärms appar som youtube kan se lite konstiga ut, inget jag stör mig jättemycket på. - Kameran. Det här är något som är på Xiaomi's sida. kameran är riktigt bra, men den är inte flagskepps bra av anledningen att Xiaomi har nerfat mjukvaran för kameran så det är en del saker som ser lite udda ut. Laddar du däremot ner en annan kamera app (rekommenderar Google Camera) så blir bilderna mycket bättre.

Xiaomi Mi A2 64GB Svart
Xiaomi Mi A2 64GB Svart
2019‑06‑20Erik

Är ingen som köper det dyraste på marknaden, ser hellre att jag får ut så mycket värde per krona som möjligt istället. Har haft Mi A2:n i 2 veckor nu och är väldigt nöjd. Positivt: - 8 kärnig processor, har hanterat allt jag provat utan några problem. - 4GB RAM, mycket för priset. - 64GB lagringsutrymme (ungefär 48GB kvar efter Android OS). - USB-C, laddar riktigt snabbt (ca 1% per minut). - Android One, äntligen! Har alltid hatat företagsappar som kommer förinstallerade. - Var orolig att 3000mAh batteriet skulle vara i minsta laget, men det räcker överraskande länge. Även under batteri ätande användning. Negativt: - Ingen ljudport, men kommer med en adapter som pluggas in i USB-C porten. För vissa kan detta vara störande, men för mig spelar det ingen roll. - Ingen plats för miniSD-kort, lite störande då jag gillar att använda "Open Camera" som kan skriva in foton och filmer direkt till ett miniSD-kort. Tror aldrig jag fått så mycket prestanda för pengarna med någon tidigare telefon.

ASUS Zenfone 6 128GB Svart
ASUS Zenfone 6 128GB Svart
2019‑06‑19Max

Håller med alla tidiga positiva recensioner. Mycket mobil för pengarna och ja man överlever utan Amoled display, trådlös laddning och vattentäthet, har inte tänkt bada med den. :) Awseome Kamera 48mp selfie aka GALET. ! Bästa mobil jag haft.

Xiaomi Mi A2 Lite 32GB Svart
Xiaomi Mi A2 Lite 32GB Svart
2019‑06‑16ChriS

Bra valuta för pengarna, spelar inte men för vardagsanvändande, surf, swish, media mm så funkar den helt jättebra med grym batteritid. Sen att den inte har massa skräpprogram som ska inaktiveras eller avinstalleras är ytterligare fördel, haft samsung tidigare och då hade man ju dubletter av allt möjligt som jag ändå använde 3epartsappar till. Några mindre nackdelar med denna är la skärmen är bra men trivs bäst i skugga och batteriladdning tar lite tid om man vill ha fullt ack samt de som betalar via NFC saknar nog det.

ZTE Axon 10 Pro
ZTE Axon 10 Pro
2019‑06‑15Stefan

ZTE AXON 10 PRO Mobilen är väldigt snygg och lätt att hålla i trots sin stora skärm, utseende mässigt påminner den om Huawei p30 pro. Skärmen är fantastisk klara och fina färger, ljudet i mobilen är mycket bra högt och klart ljud enligt mig. Batteriet räcker lätt 1 dag, den laddar inte batteriet lika snabbt som vissa andra mobiler men på ca 2 timmar är det fullt. Mobilen är super snabb och har inte haft något problem, öppnar sidor och appar blixt snabbt, på antutu hamnade den strax under Xiaomi mi 9 nummer 4 på hela listan. Kameran är bra enligt mig men finns bättre har inte hunnit testat den så mycket, selfie kameran är bra. Jag rekommenderar starkt denna mobiltelefon

ASUS Zenfone 6 128GB Svart
ASUS Zenfone 6 128GB Svart
2019‑06‑08DefiJal

Bara positivt att säga , kan inte bli bättre för priset spec om du vill ha snabb cpu och lång batteritid +Blixtsnabb +Skärmen har ingen notch! +Batteriet bara går och går +Snabbt gränssnitt +Bra kamera +Priset

Xiaomi Mi 9 128GB Svart
Xiaomi Mi 9 128GB Svart
2019‑06‑08Gunners

+Bra spec för priset +Fin skärm +Byggkvalitet är bra -Litet batteri -Inget hörlursuttag -Ingen microSD -MIUI är .. sådär fortfarande.

ASUS Zenfone 6 128GB Svart
ASUS Zenfone 6 128GB Svart
2019‑06‑08StefanK

Ville ha luren så fort jag såg specsen! 5000mAh, snapdragon 855, hörlursjack. Får ut ca 8h SOT, gillar nya gränssnittet, väldigt cleant. Att kameran också är bra är typ grädde på moset. Enda nackdelen är väl att det är en IPS panel istället för oled - men egentligen så ser jag skillnad endast med en riktigt svart bild.. årets mest prisvärda mobil?

Google Pixel 3 64GB Svart
Google Pixel 3 64GB Svart
2019‑06‑07Johan

Klart mycket bättre än iPhone! Har haft iPhone i 8 år och byte till pixel klart det bästa jag gjort.

Google Pixel 3a XL 64GB Vit
Google Pixel 3a XL 64GB Vit
2019‑06‑03Johan

säger bara wow, grymt bra lur, den alldagliga prestandan är riktigt bra!, kameran är hästlängder före när man väl insett skillnaderna! batteritiden på 3a XL är outstanding! klarar mig oftast i 1,5dag innan nästa laddning! riktigt trevlig!

Xiaomi Mi 9 64GB Lila
Xiaomi Mi 9 64GB Lila
2019‑05‑31Robert

Absolut bästa telefonen jag haft. Sjukt snabb på allt och gillar man inte MIUI interfacet så kan enkelt byta till någon annan launcher. Kameran är toppen och speciellt med GCAM. Mer prisvärd telefon får du inte för denna peng!

Xiaomi Mi A2 64GB Guld
Xiaomi Mi A2 64GB Guld
2019‑05‑19Robert Simonsson

Fantastisk för detta pris. Har jämfört med betydligt dyrare då jag i mitt tidigare jobb kunnat välja det i princip vad jag vill, och denna slår det mesta. Gorilla 5 glas som tål det stryk och inga rundade (ömtåliga) glaskanter, Tunnt fint format. Bra batteritid. Inget att anmärka på. Varför skall man köpa dyrare. Hittar inget argument för det.

Xiaomi Mi 9 128GB Svart
Xiaomi Mi 9 128GB Svart
2019‑05‑18Ture

Positivt: + Bra kamera för priset. + Bra spec. för priset. + Bra design och känsla. + Priset, priset och priset. Negativt: - Batteriet är för litet, klarar precis en dag. - MIUI har reklam i sina egna appar. Detta i kombination med relativt mycket onödiga förinstallerade appar. - Inget hörlursuttag. - Fattar inte varför alla byter till den långsammare optiska fingeravtryckssensorn... Sätt det på sidan av telefonen så är alla problem lösta (rant shhh). Både pos. och neg.: +/- Skärmen är väldigt bra, däremot kan man inte stänga av en funktion som gör att skärmen ökar kontrasten extremt mycket i starkt solljus. Går att fixa med en softvaruuppdatering. +/- Skönt att ett skal inkluderas i lådan, vore dock skönare om skalet skyddade kameran jämfört med nu där kameran sticker utanför skalet och därmed kan spricka. +/- Inget skärmskydd inkluderas.

Xiaomi Mi 9 128GB Svart
Xiaomi Mi 9 128GB Svart
2019‑05‑15Erik Fredriksson

Grymt bra! Har haft Mi5 och Mi6 innan också men den här slår allt! Bra pris och bra prestanda och grym kamera!

Xiaomi Mi A2 64GB Svart
Xiaomi Mi A2 64GB Svart
2019‑05‑14Axel Olausson Holtenäs

Hej Jag köpte denna produkt på ett annat ställe och den har funkat fint sedan dess och varför jag recenserar här är för jag vet att Inet levererar Bra Saker! Mitt betyg blir 4/5 - Batteri Håller inte mer än en dag typ + Design + Kamera + USBC + Högt ljud + Dubbla simkort + Medföljer skal Alltså helt enkelt Helt J**la Bra mobil för summan!