Nya recensioner
PanzerGlass Huawei Mate 20 Pro Curved Edges
PanzerGlass Huawei Mate 20 Pro Curved Edges
2019‑03‑18Filip

Är faktiskt ganska besviken på denna produkt, till en början verkade allt bra men bara en stund efter man satt på den så började man se problemen. Skärmen på mobilen är curved och samma med skyddet men skyddet går inte ner helt på sidorna. Detta hade inte besvärat mig om det inte vore så att kanten blir ganska vass och man känner skyddet väldigt väl när man har fingrarna runt mobilen. Men detta går att leva med om man har skal, dock blir det problem om man ska ta bort skalet för då hänger glasskyddet med eftersom det vara är klister på kanterna och inget i mitten. Sen vart jag väldigt besviken att det är svarta kanter på skyddet så det som är på kanterna t.ex. Första bokstäverna i text syns inte vilket är väldigt irriterande. Så man blir av med typ 2mm på varje sida av mobilen. Det som är positivt är att skyddet sitter kvar :) och att än så länge finns det inga repor på skyddet.

Razer Phone 2
Razer Phone 2
2019‑03‑17Johan

Är super nöjd med mitt köp av denna telefon speciellt för det priset jag betalade 5990 helt klart värd varenda krona. Skärmen flyter på så mjukt i 120hz.

Razer Phone 2
Razer Phone 2
2019‑03‑16Erik

Bästa mobilen jag har köpt! 120hz skärm är ett måste!

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Svart
Xiaomi Redmi Note 7 64GB Svart
2019‑03‑14Eliot

Väldigt bra mobil för pengarna. Mycket fin skärm, snygg design och känsla, bra kamerakvalitet. Enda negativ är inget VoLTE/VoWiFi support med svenska operatörer (...än).

Razer Phone 2
Razer Phone 2
2019‑03‑13Niko

Denna telefon är så jävla bra! Den har jättebra kamera och så är det jätte bra grafik! Bästa telefonen jag har haft!

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Blå
Xiaomi Redmi Note 7 64GB Blå
2019‑03‑12Edgar

Helt klart bästa telefonen man kan få i denna prisklass. Telefonen är snabb och responsiv, och kameran är som i beskrivningen, med väldigt bra kvalite.

Samsung Galaxy S10 Svart 128GB
Samsung Galaxy S10 Svart 128GB
2019‑03‑09Patrik

Helt fantastisk skärm! Mycket skärmyta utan att bli för stor. + för diskret skärmskydd i form av plastfilm monterat från fabrik. En suverän telefon!

ASUS Zenfone Max Pro (M2) Mörkblå
ASUS Zenfone Max Pro (M2) Mörkblå
2019‑03‑09Anton

Riktig grym lur för stålarna! Givetvis får du vad du betalar för, ingen USB-c, inget 5GHz nät och kameran ligger inte i den absoluta toppen. Men å andra sidan får du en sjuk batteritid, rent android som är rappare än topplurarnas, bra prestand, helt enkelt en gedigen mobil med mycket telefon för pengarna.

Griffin iTrip Bluetooth Adapter
Griffin iTrip Bluetooth Adapter
2019‑03‑02Roger

Fungerar bra för strömmad musik från mobil eller dator. Vid strömmad film tydlig fördröjning (1-2 sec). Jag antar det har med manickens överföringshastighet att göra (prestanda skiljer mellan olika bluetooth devices).

Xiaomi Mi A2 64GB Svart
Xiaomi Mi A2 64GB Svart
2019‑03‑01Peter

Snabb och trevlig telefon till ett bra pris! Det bästa är att luren inte levereras med en massa bloatware integrerat i operativet, utan med en helt "ren" version av Android. Detta gör att telefonen känns betydligt mer rapp och responsiv än vad som annars troligtvis skulle ha varit fallet. Skärmen känns väldigt trevlig även den, med bra färgåtergivning och bra skärpa. Man får även ett fodral med på köpet, vilket även det är väldigt bra. Fodralet är i mjukplast, och således inte tapptåligt, men bör i varje fall skydda luren mot repor och vätskor rätt väl. Överlag ett väldigt trevligt köp, som helt klart känns väldigt högkvalitativ med tanke på det billiga pris man får betala!

ASUS Zenfone Max Pro (M2) Mörkblå
ASUS Zenfone Max Pro (M2) Mörkblå
2019‑02‑25Septim87

Det negativa först - micro-USB och 2.4ghz wifi - men vad gör det egentligen? Otroligt rapp, rent Android, sjukt lång batteritid, snygg. Helt otroligt att det går få så mycket telefon för pengarna

Xiaomi Mi Mix 3 128GB Svart
Xiaomi Mi Mix 3 128GB Svart
2019‑02‑25Fredrik

Sjukt bra telefon för priset. perfekt ifall du inte vill vara mainstream som tex Samsung eller Oneplus.

ASUS Zenfone Max Pro (M2) Mörkblå
ASUS Zenfone Max Pro (M2) Mörkblå
2019‑02‑24Mikael

Har haft denna ett par dagar nu. Är överlag väldigt nöjd! Första dagen startas med fulladdat batteri och med över 5h SoT, BT igång hela tiden, strömmat en hel del video samt lyssnat på musik så hade jag vid läggdags fortfarande 47% batteri kvar! Minus för avsaknad av USB -C samt bara stöd för wi-fi 2,4ghz Annars så verkar den vara riktigt trevlig än så länge :)

Huawei Mate 20 Pro Lila
Huawei Mate 20 Pro Lila
2019‑02‑21Chris

Pos: Batteriet varar ungefär 2 dagar. Skärmen har bra kontrast. 3 kameror som leverar hög detaljerade bilder. Quickcharge. Regelbundna uppdateringar. Neg: Ljudet är ok men behöver förbättras. Face Id kan vara lite snabbare. Mjukvaran är en av dem sämre Android OS jag har använt. Fingerprint magnet Notch/flärpa(Till en början) Övrigt: Så länge man nt är beroende av att skräddarsy sin OS, notchen som man vänjer sig eventuellt eller den stora skärmen som är lite taffsig att använda med en hand rekommenderas jag starkt Huawei mate 20 pro med Twilight aka lila färgen.

Xiaomi Mi A2 64GB Svart
Xiaomi Mi A2 64GB Svart
2019‑02‑19Björn

Telefon jätte bra, men skärmskyddet dåligt, gick inte att få dit

ASUS Zenfone Max Pro (M2) Mörkblå
ASUS Zenfone Max Pro (M2) Mörkblå
2019‑02‑05Yousef

Grym mobil för priset! Allting flyter på, ingen som helst lagg. Jag älskar de stora batteriet som finns i mobilen. Du kan lätt använda den i 2-3 dagar utan att behöva ladda den. den enda nackdelen jag har är att det är micro usb istället för usb c som finns på mobilen. Det gör så dataöverföringar och att ladda batteriet tar lite längre tid. Med micro usbn tar det ungefär 3 timmar att ladda den gigantiska 5000mah batteriet fullt vilket för mig är okej. Kan du leva med det så är denna mobilen ett bra köp! köp köp köp köp :D !!

Xiaomi Mi Mix 3 128GB Svart
Xiaomi Mi Mix 3 128GB Svart
2019‑02‑04kevin

Haft mi mix 3an sen den släpptes. Super snabb o laggfri men xiaomis skin känns slarvigt o osmidigt. Inställningar finns inte där de borde osv. Har även tappat mobilen EN gång med skal o skärmskydd ifrån en halv meters höjd men tyvärr så gick skärmen sönder direkt. Så tyvärr är de på byggkvaliten de har snålat på för att få en så snabb mobil till ett sånt här bra pris.

ASUS Zenfone Max Pro (M2) Mörkblå
ASUS Zenfone Max Pro (M2) Mörkblå
2019‑02‑01Lars

Har bara haft den en dag, mycket positiv var enkelt att föra över mobil innehåll från min äldre Sony compact. Lätt och enkelt att navigera, få se om batteri tiden är som den borde vara.

Ticwatch E Shadow
Ticwatch E Shadow
2019‑01‑29Herkules

+ Extremt prisvärd klocka som gör vad den ska + Batteriet klarar hela dagen utan några som helst problem. + Väldigt lätt och bekväm - Inga

Copter Screenprotector Huawei Mate 20 Pro
Copter Screenprotector Huawei Mate 20 Pro
2019‑01‑23Alex

Fungerar ej för kurvan av skärmen vilket gör den värdelös då den inte sitter kvar

Xiaomi Mi A2 Lite 32GB Svart
Xiaomi Mi A2 Lite 32GB Svart
2019‑01‑11Jimmy

En toppmodern av ett märke som jag inte tidigare hört talas om (Made in China mobil ) som har dubbla simkort och det som jag kräver "externt sd minneskort" Om du skulle råka tappa telefonen i betongen och har bilder som inte du vill förlora. Det stora överdimensionerade mobil batteriet håller mycket riktigt energin- som flera vittnat om i flera dagar. Och jag ville ha en liten billig mobil som får plats i fickor och där vinner Xiaomi Mi A2 Lite - enligt mitt personliga smak och tycke matchen.

Copter Screenprotector Huawei Mate 20 Pro
Copter Screenprotector Huawei Mate 20 Pro
2019‑01‑10Marcos

Helt j*vla värdelös. SÅ svår att placera, och ifall man får den 1 mm åt sidan vill den inte klistra.Kommer förmodligen beställa en till för att det finns inga andra skärmskydd för min mobil.

Xiaomi Mi A2 Lite 32GB Svart
Xiaomi Mi A2 Lite 32GB Svart
2019‑01‑09Marcus

Otroligt bra telefon. Gick från en iphone 6 till denna och vill aldrig kolla tillbaka. Sjuk batteritid på 2-4 dagar för mig, då den har ett 4000mah batteri, vilket är ungefär 2 gånger och lite mer jämfört med en iphone 6. Den är snabb, fingeravtryckläsaren är förvånansvärt snabb och precis. Funkar varje gång. Mobilen är byggd av metal, skärmen är stor och bekväm för ögat. Kamerorna är bra, speciellt för någon som mig, som inte använder kameran mer än att ta kort på scheman/ritningar för jobbet. Men såklart är andra "high end" mobiler bättre på fotografi, men man kan endå ta väldigt fina och detaljerade bilder med denna mobil. För knappt 2000 kr, så rekommenderar jag stort denna mobil. Så oerhört nöjd, kineserna har gjort allting rätt med denna mobil i min åsikt.

Withings Steel HR Sport Svart
Withings Steel HR Sport Svart
2018‑12‑29Johan

# TL;DR # Är det viktigt för dig med (1) notifieringar från smartphonen, (2) att använda klockan som väckarklocka eller (3) se tiden på den analoga urtavlan så skall du inte köpa denna produkt. # DÅLIGT # - Klockans vibrationsförmåga är extremt svag, vilket gör att man missar 80% av alla notifikationer och 100% av alla väckningslarm. Jämfört med tidigare trackers jag ägt är det nästan löjligt hur svag vibrationen är. - Både tim- och minutvisare samt urtavla och dess siffror är i olika nyanser av grått samt saknar helt fluorescens vilket gör det omöjligt att se tiden på den analoga urtavlan i annat än starkt ljus. Kanske är detta ett mindre problem på den vita modellen. - Glaset är extremt glansigt och lätt sfäriskt istället för platt och matt (som på de animerade marknadsföringsbilderna) och reflekterar därför väldigt mycket ljus, vilket gör det svårt att se den analoga urtavlan även i bra ljus. - Använder du "auto brightness" på den digitala displayen blir även den extremt svår att urskilja även i mörker. Med "full brightness" som default i alla lägen funkar den pyttelilla skärmen bättre. - Har man lagt till flera larm och tar bort ett tvingar den tillhörande "Health Mate" appen (iOS) användaren att lägga till ett larm igen innan man kan se samtliga larm igen. Buggigt men inget återkommande problem. - Tredjepartsnotifieringar som till exempel Facebook Messenger funkar inte över huvud taget även då de är tillagda och aktiverade i appen "Health Mate". Apples egna notifieringar fungerar dock alltid. - Sömnläsningen avviker starkt från min tidigare aktivitetsmätare (Mi Band 2). När den ena säger djupsömn säger den andra raka motsatsen. Dock är det oklart vilken som läser mest rätt. - Klockans konkava baksida gör att den ser ut att sväva några millimeter ovanför handleden på ett mysko sätt. Inget stort estetiskt problem dock. # BRA # - Klockan är tunn och lätt samt armbandet mjukt och följsamt vilket gör att klockan sitter skönt på armen. Man glömmer snabbt bort att man har den på sig. - Klockan känns relativt välbyggd på alla vis (förutom minut- och timvisaren som ser rätt billiga ut både i material/design/färgval samt rör sig ryckigt) och designen funkar estetiskt till både träningskläder och kostym. - Klockan är relativt liten och passar även personer med smala handleder utan att det ser ut som att man går runt med en hockeypuck tejpad på armen. - Health Mate appen (iOS) är väldesignad och relativt logiskt uppbyggd. Dessutom är det trevligt att se mätresultatet från andra Withings-grejor i samma gränssnitt om man har sådana. Lite buggig ibland dock (se tidigare beskrivning ovan). - Batteritiden verkar vara rätt OK även om jag kört slut på 20% av batteriet på under 24 timmar utan att aktivera något träningsmode samt med icke-fungerande tredjeparts-notifieringar. Men en veckas batteritid kan man nog klämma ur den ändå. # SAMMANFATTNING # Jag har bara ägt klockan i ett knappt dygn och kommer att fortsätta provköra den några dagar till men troligen sälja eller skänka den vidare till någon mindre nogräknad individ pga vibrationsproblematiken samt den mycket svårlästa urtavlan beskriven ovan.

Samsung Galaxy S9 Blå
Samsung Galaxy S9 Blå
2018‑12‑22Erik

Första intrycket är att kameran är snabb, passar bra i handen både storleksmässigt och viktmässigt. Det går snabbt att installera telefonen och få över både kontakter och bilder, även vissa appar kom över i flytten, medföljer tillbehör för att ordna för en smidig överföring mellan mobiler och märken. Rens utseende mässigt är det en snygg telefon med bra ergonomi, däremot dålig placering av fingerläsaren, här hade jag hellre vilja ha den på framsidan. Som sagt telefonen är snabb, går fort att starta kameran och batteriet håller hela dagen, även laddningen går snabbt och här kan man även välja att ladda telefonen via en laddplatta. Sjukt smidigt, lägg bara ned telefonen och den börjar ladda, ta upp telefonen utan att slita i kablar. Sjukt smidigt!