Nya recensioner
Lenovo Ideapad 330S - i5 8GB 256GB
Lenovo Ideapad 330S - i5 8GB 256GB
2019‑05‑02MaX

Använder denna till skolarbete, surf och lite Netflix. Fungerar hur bra som helst. Lätt och Snygg!!!!!!

Lenovo Ideapad 330S - i3 4GB 128GB
Lenovo Ideapad 330S - i3 4GB 128GB
2019‑05‑02Kjell Larsson

Gör vad den ska

Huawei MateBook X PRO - i5 8GB 256GB MX150
Huawei MateBook X PRO - i5 8GB 256GB MX150
2019‑03‑03Daniel

Jag är väldigt nöjd med den här datorn. Fläktar som inte går igång av vanligt surfande eller när man kolla på netflix. När fläktarna går igång av lite tyngre saker så är dom tysta av sig. Bra tangentbord, efter man har slutat använda det i 15 sekunder så stängs belysningen av, något man inte kan stänga av ännu, kanske kommer en uppdatering men jag tycker faktiskt det är bara skönt. Gillar också att man kan gömma kameran i en knapp på tangentbordet för den använder jag aldrig ändå. Jag får ut runt 8 timmars batteritid utav vanligt användande som är helt klart bra. Högtalarna är nog det bästa jag har hört från en laptop någonsin. Skärmen är också riktigt bra och jag gillar aspect rationen men något man ska tänka på är att det blir ”black bars” när man kollar på film, något att tänka på. Det är inget som jag stör mig på. Touchpaden är bra men den har ett litet glapp i sig som många andra har påpekat på denna dator. Min dator har lite coilwhine men det är inte speciellt högt, man måste ha örat nära tangentbordet för att höra det tydligt, nästan alla laptops jag ägt har haft det. Byggkvaliteten känns verkligen topnotch!

Huawei MateBook X PRO - i7 16GB 512GB MX150
Huawei MateBook X PRO - i7 16GB 512GB MX150
2019‑01‑16Victor

Efter en månads användande är det dags för mig att ge en recension på den här datorn. Jag är väldigt nöjd med mitt köp även om jag missade Black Friday rean á 3000 kr med en dag. Jag ville köpa en ny dator med hopp om att kunna skrota min stationära hemma, dra ner på gaming och bara använda en bärbar. Kraven jag ställde på en ny dator var följande; 1. Dockningsvänlig med stöd för eGPU i framtiden 2. Prestandan ska inte vara (eller iallafall kännas) begränsande på något sätt 3. Portabel, utan att kännas plastig. Efter mycket rekognoscering föll valet således på den här datorn. Här är mina plus och minus + Skärmen. Högupplöst, Tillräckligt ljus och touch vilket är skönt när man ligger i sängen och framförallt ska skrolla genom sidor. + Byggkvalitén. I paritet med Apples flaggskepp. Musplattan är nästan där men inte helt mer om det på ”~”. + Prestandan. Jag känner mig aldrig sviken av prestandan, och visst datorn blir varm. Men jag blir aldrig orolig så länge jag inte låter den ligga halvt omsvept av ett täcke etc. + Batteriet. Samma sak här. Jag upplever att batteritiden är god. Jag har den på steg 2 av 4 i energi-inställningarna när jag kör batteriläge vilket jag tycker fungerar bra. ~ Musplattan. Vissa har klagat på att det är en litet ”glapp” i musplattan. Jag vet ärligt talat inte om det är en funktion eller om det är ett fel. Jag upplever att det finns tre lägen av klick nu, av någon anledning ( vilket är synd, borde vara två som i Apples) Första läget är att nudda vid musmattan så utför den ett klick/markera etc. Anda steget är klicka ner den med väldigt lite kraft för att genomföra ett klick/markering. Och tredje är att klicka ner den med mer kraft för att genomföra en klick. Hursom inte 100 % här vad tanken är och eller om det ska vara så. Jag använder dock mest en trådlös mus om jag inte är ute och reser. Det är en bra musplatta i övrigt. ~ I/O. Ja, jag hade gärna sett en SD-kort läsare. Nu löser jag det med dongel eller docka. Ingen deal breaker alls men det hade vart skönt! - 144 HZ. Jag är van vid 144 hz skärmar och jag hade gärna sett att den här hade det. Eller i alla fall att man kan ansluta en 2k skärm med 144 hz (Vilket jag tror den inte stöder? Rätta mig om jag har fel) - Webbkameran. Jag använder den inte, men kvaliteten på bilden är dålig och vinkeln är inte bra. Jag förstår ju dock varför de placerade den som de gjort. - Dockor. Just nu är markanden i Sverige för Thunderbolt 3 dockor svag. Det finns få, och de är väldigt dyra. Förhoppningsvis mognar marknaden här i år och då kommer jag nog köpa en docka som löser allt. Läs Displayport/LAN/SD/Ström och USB etc. Så. Hade musplattan vart lika bra som Apples och det hade funnits stöd för 144hz så hade jag gett 5 av 5! Med vänlig hälsning Victor

Huawei MateBook X PRO - i7 16GB 512GB MX150
Huawei MateBook X PRO - i7 16GB 512GB MX150
2018‑12‑24Peter

Den dator är allt man kan önska sig. Är själv långtids MacBook pro användare och var lite skeptiskt innan köpet men dra mig baklänges vilken konstverk denna dator är. Inget att klaga på. Jag älskar den.

Huawei MateBook X PRO - i7 16GB 512GB MX150
Huawei MateBook X PRO - i7 16GB 512GB MX150
2018‑12‑06Joakim

+Skärmen, otroligt ljusstark. Upplösningen gör att allt ser bra ut på den. +Tangentbordet är ovanligt bra för att vara en ultrabook. (mer djup än macbook) + Tyvärr är Huaweis PC Health programvara väldigt bekväm och effekt för att uppdatera mjukvaran. +snygg och diskret. Extremt liten och lätt +Sitter hela dagar med datorn utan att plugga in den. Vid Word + Spotify + Internet (wifi) igång konstant så är batteritiden ca 8 timmar (ganska dimmad skärm och låg volym på musiken, nedskruvad prestanda) +Huawei skickat med adapter för HDMI osv. Jävligt schysst om man jämför med Apple och övriga tillverkare. -Ingen bloatware förutom Huawei Health som är väldigt effektiv mjukvara. -Portarna kunde varit fler -Webcam är mixad känsla. Skönt att inte behöva tejpa över den. Men när man använder den så är vinkeln osmickrande för dubbelhackorna. -Varm vid full load. +/- Priset. Jämför man med Apple så får man med Huawei en bättre maskin för 8000kr mindre. Men 20 är också ganska mycket pengar. Man betalar för att då en väldesignad dator som är liten och kompakt med superb skärm.

Huawei MateBook X PRO - i7 16GB 512GB MX150
Huawei MateBook X PRO - i7 16GB 512GB MX150
2018‑09‑17Henrik

Utan tvekan en mycket lovande laptop. Jag kommer från en Lenovo Yoga 2 Pro och kan även jämföra med Lenovo Yoga X1 3rd gen (2018) och diverse andra. Som webbutvecklare behöver jag något jag kan lita på och råkade just lägga mer tid på datorköp än bostadsrätt.. + Det blir toppbetyg för skärm, byggkvallitet och prestanda. Det här är en ärlig mac-ripoff men som faktiskt gör det bättre. Om man jämför med en MacBook Pro för 28990:- får man här bättre prestanda (dessutom dedikerad GPU) större skärm med touch och bättre tangentbord. - Webbkamerans placering gör att man inte kan ta anteckningar under videokonferens (inte utan att skratta åt gigantiska fingrar i alla fall)

ASUS ZenBook UX430 - i5 8GB 256GB
ASUS ZenBook UX430 - i5 8GB 256GB
2018‑04‑22Jakob

Mycket nöjd med min dator. Bra högtalare, grym skärm, bra batteritid, lätt och smidigt, bra tangentbord, snygg! Var lite orolig för den blåa färgen men den är riktigt snygg. Nackdelar - Baksidan får lätt smårepor som endast syns i starkt ljus - Klicken i pekplattan är sådär, går ganska djupt men fungerar att bara "toucha" med fingret så inget vidare bekymmer. Fungerar mycket bra i övrigt.

ASUS ZenBook UX430 - i5 8GB 256GB
ASUS ZenBook UX430 - i5 8GB 256GB
2018‑01‑04Hannah

En solklart bra laptop från Asus! Skulle fått fem stjärnor ifall fingeravtrycksläsaren inte hade varit så osäker. Känns som om den för det mesta inte kan läsa av mitt fingeravtryck och jag måste logga in med PIN. Två gånger sen uppackningen har även datorn stängt av sig själv precis efter uppstart. Förväntar mig att det kanske är lite buggar i systemet och ger det en månad för eventuella uppdateringar! Annars så; mycket dator för relativt liten slant! Min kommer användas mest till skolarbete och bildredigering. + Upplyst tangentbord + Otroligt klar och skarp skärm + Snabb uppstart + I princip ljudlös + Väldigt bra högtalare +++ Ingen bloatware (!!) - dålig fingeravtryck gärna - känns lite opålitlig ännu med stabil programvara