Gamescom 2017 - Corsair

Nya VOID gamingheadset snart här

På årets Gamescom visade Corsair upp en mindre uppdatering av det mekaniska gamingtangentbordet K70 och en långt större uppdatering, i form av en PRO-variant, av det redan omtyckta gamingheadsetet VOID.

VOID Pro

En av nyheterna är kuddarna. Kuddarna är nu stoppade med Memoryfoam med låg densitet, vilket gör att de formar sig efter ditt huvud och dina öron samtidigt som det andas bra. Dessa täcks av mesh-tyg som kändes mjukt och skönt samtidigt som det också andas. Sammantaget kändes de riktigt bekväma, åtminstone på våra hjässor.

Den andra nyheten är mikrofonen, där ny brusreduktion ska ge bättre klarhet i rösten än den tidigare mikrofonen. Den nya mikrofonen har också en helt annan utformning, där den också stänger av ljudupptagning så snart du fäller upp den. Mikrofonen har roligt nog också fått en officiell certifiering av röstchatts-företaget Discord.

Ljudmässigt är det samma 50mm element som föregångaren har, men med ny och förbättrad ljudbild som ska ge större rum i ljudet samtidigt som detaljer ska framgå än bättre. Finns både som trådbunden och trådlös variant. Den trådlösa kommunikationen sker på 2.4GHz-bandet, med upp till 13m räckvidd.

Vill du veta mer om VOID-serien så hittar du den på den här länken.

K70 med MX Silent-switchar

Kanske inte en av de mest chockerande nyheterna, men alla som prövat K70 vet att det är ett riktigt härligt och högkvalitativt mekaniskt tangentbord - så för den som vill åt den känslan fast utan ljudet som tillkommer kan vi glatt meddela att det framöver kommer erbjudas MX Silent-switchar.

Vill du läsa mer K70, om än med andra brytare, kan du följa den här länken.