Snabbtitt - Sudio trådlöst

Snabbtitt - Sudio trådlöst

Svenskt ljud i schysst förpackning

Svenska Sudio erbjuder både trådbundna och trådlösa hörlurar och headset i stilren och minimalistisk nordisk design. I den här videon kikar vi på tre av deras trådlösa modeller: VASA BLÅ, REGENT och TRE. Under IFA 2017 fick vi också pröva två kommande modeller - vilka du kan läsa mer om här.

VASA BLÅ

Detta är ett oerhört minimalistiskt trådlöst headset i in-ear design. De är på riktigt smidiga, designade utan bygel och med en vikt på blott 14g. Ett prisvärt headset för dig som vill ha trådlös frihet på enklaste sätt.

De har 8 timmars lyssningstid, 10 dagars standby, snabbladdning, Bluetooth 4.1 och kommer med en förvaringspåse i läder.

Sudio VASA BLÅ Finns i flera färger och du hittar dem på den här länken!

REGENT

REGENT är ett on-ear headset med fokus på stil, bärbarhet och komfort. De är nätta och vikbara, med en vikt på 177g. Batteritiden är på hela 24 timmar aktiv lyssningstid och den har snabbladdning, 2 timmar för fullt batteri. De använder Bluetooth 4.1 för den trådlösa överföringen, men det ingår också en kabel som du kan använda för att lyssna trådbundet.

REGENT finns i svart och vit och du hittar dem på den här länken.

TRE

TRE är Sudios trådlösa sportlurar. De är stilrent utformade med en snygg kontrollerdosa med knappar i metall. Fokus med dessa är att ge dig ett rikt ljud som inte stänger ute omgivningen helt, där de istället för att vara helt in-ear endast sitter in mot hörselgången. De använder en vinge i ett av örats veck, så att de håller sig på plats vid fysisk aktivitet.

TRE använder Bluetooth 4.1, har 9 timmars lyssningstid, 10 dagars standby-tid och har snabbladdning. Då de är sportlurar är de också svettresistenta.

TRE finns i fyra olika färger och du hittar dem på den här länken.

2017-09-12