Computex 2018 - Arozzi

Gamingstolar och -bord modell mindre

Gamingbord mini & gamingstol mini.

Under mässan visade svenska Arozzi upp mindre varianter av två redan populära produkter.

Vi fick kika på gamingbordet Arena Leggero, vilket kort och gott är en mer kompakt variant av redan lanserade Arena. Frånsett storleken har det nya bordet har samma funktionalitet som Arena. Det har en heltäckande och tvättbar musmatta, kabelhantering undertill och hål för kabeldragning i själva bordet.

Arena Leggero finns att beställa redan nu, leverans i början av augusti. Läs mer på knappen nedan.

Den andra produkten vi fick kika på var Verona Junior, en 10% mindre version av redan lanserade Verona. En gamingstol anpassad för kortare personer, helt enkelt.

Verona Junior kostar cirka 2 200 kr och är redan lanserad. Den är dock slutsåld för tillfället. Vi hoppas få tillgång snart och kommer lägga upp den på Inet.se så snart vi vet mer.


Mer om Computex

Computex i Taipei är en av världens absolut största årligen återkommande hårdvarumässor. Flera av världens största komponent- och hårdvarutillverkare har sina säten i just Taipei och därför visas normalt majoriteten av årets nyheter upp på en och samma gång. Vi samlar alla nyheter från mässan under taggen #Computex2018, som du hittar på knappen nedan.

Vi kommer komplettera nyheten om vi hittar något annat intressant att filma och vill du se allt vårt innehåll så snart som möjligt lägger vi även upp det på våra sociala medier. Följ oss på Facebook, Youtube och Instagram.