Video - Strix Scar II

Video - Strix Scar II

Ny högpresterande gaminglaptop från ASUS ROG

I den här videon går vi igenom ASUS ROG Strix Scar II, en högpresterande gaminglaptop med en lång rad förbättringar från föregångaren Strix Scar.

Bland de mest uppenbara nyheterna hittar vi ett mer kompakt chassi och en ny och läcker IPS-panel med tunna skärmkanter. Panelen har 144 Hz i uppdateringsfrekvens och 3ms, vilket är den lägsta responstiden vi sett på en laptopskärm med 144 Hz hittills. Scar II har dessutom fått en läcker RGB-list och en upplyst logga, vilka tillsammans med tangentbordet går att styra och synkronisera med ASUS Aura Sync.

Vi hittar även en betydande uppgradering inuti datorn i form av en ny processor. Scar II har utrustats med en sexkärnig Intel Core i7 8750H, vilket är en kraftfull processor för både spel och produktivitet. Processorn paras ihop med ett NVIDIA GTX 1070 Max-P, vilket är ett fullfjädrat GTX 1070, för riktigt bra spelprestanda. Scar II har dessutom fått ett helt nytt kylsystem och har numer hela fyra interna antenner för Wi-Fi, vilket ger bättre bandbredd och täckning än de två antenner vi normalt hittar i laptops.

Vi är exklusiva lanseringspartners och de enda som erbjuder Scar II just nu. Vill du läsa mer eller köpa laptopen hittar du den på knappen nedan.

2018-07-06