2018-09-12

Weekend Festival - Sisjön

Vi bjuder in till fest sista helgen i september

Nu är det äntligen dags för en ny teknikfest i Göteborg!

Den sista helgen i september är ni välkomna in till vår Sisjön-butik för två dagar fullproppade med spännande VR, nya produkter, härliga erbjudanden och gott käk.

Har du aldrig testat VR förr är Weekend Festival ett måste. Vi har nya HTC VIVE Pro på plats för dig att prova, vilket är den bästa VR-upplevelsen som går att få just nu. Är du lite mer vågad av dig kommer du även få hoppa fallskärm och köra rally i VR, vilket garanterat kommer få dig att betvivla om du verkligen har fast mark under fötterna.

Vi kommer även ha en lång rad tillverkare på plats. De kommer visa upp sina senaste produkter och erbjuda riktigt vassa priser på flera av deras hetaste produkter. Du kommer bland annat få träffa ASUS, vilka har med sig högpresterande laptops och gamingtillbehör, och Arozzi, som har med sig sköna och praktiska gamingstolar och -bord.

För att stilla din nyfikenhet på nya NVIDIA RTX 2080 Ti kommer vi även ha en väldigt speciell dator på plats som vi kommer köra demo på…

Är du främst ute efter teknik till hemmet och inte till datorhörnan får du inte missa vårt Philips Hue-tält. Philips kommer inreda två rum med smart hembelysning för dig att utforska och prova på, vilket med stor sannolikhet kommer öka habegäret och renoveringslustan. När magen sedan börjar kurra av teknikeuforin är det bara att beställa något utsökt från Ove’s Foodtruck, vilken kommer stå parkerad precis vid butiken under båda dagarna.

Det här är ett event du verkligen inte vill missa och vi rekommenderar att gå med i vårt Facebook-event. Där får du notifikationer om eventet och vi uppdaterar eventet när nya tillverkare och erbjudanden tillkommer. Du hittar länken till Facebook-eventet nedan. Varmt välkommen 29 och 30 september!