Lian Li på #CES2019

LAN-chassi och intressanta samarbeten visades upp

Under vårt besök hos Lian Li på CES 2019 fick vi utöver en vacker utsikt över Las Vegas även se flera vackra chassin, både en helt ny modell och två spännande samarbetsprojekt.

TU150

Den sprillans nya modellen TU150 är likt dess föregångare TU100 och TU300 ett portabelt chassi riktat mot dig som ofta besöker LAN. Utöver att chassina är kompakta yttrar sig detta även genom att de är utrustade med bärhandtag. Men till skillnad mot föregångarna har Lian Li här gjort bärhandtaget fällbart och integrerat det i chassits toppanel, för att kunna erbjuda en mer homogen och stilig design utan att tappa funktionaliteten.

Chassit är byggt enligt ITX-standarden men huserar förvånansvärt stora luftkylare, upp till 175mm höga, vilken syns genom den härdade glassidan. Tack vare ett inverterat upplägg med nätaggregatet dold bakom ett stålhölje i toppen erbjuder chassit ett relativt unikt utseende och lär sitta fint på många skrivbord.

O11 Dynamic Razer Edition

O11 Dynamic är tack vare läcker och unik design och ett smart inre framtaget tillsammans med överklockningsprofilen DER8AUER Lian Lis mest populära chassi just nu. Detta har lett till samarbeten med andra företag, där vi under mässan fick se deras Razer Edition.

O11 Dynamic Razer Edition är när den är avstängd svår att särskilja mot den vanliga versionen, förutom en subtil och läcker Razer-logga ingraverad i glaspanelen i fronten och de nu ikoniska gröna USB-anslutningarna vi finner hos andra Razer-produkter. När systemet väl sätts på ser man dock mer självklara skillnader.

Razer Edition är utrustad med 70 individuellt styrbara LED-dioder längs fronten och botten. Dessa kontrolleras genom Razer Synapse 3 och ger dig möjlighet att skapa egna RGB-effekter och synkronisera med dina övriga Razer-tillbehör. En given kandidat för dig som redan använder Razers Chroma-belysning.

O11 WGX ROG Certified V2

Lian Li visade även upp ett samarbete de har tillsammans med Republic of Gamers, vilket i år mynnat ut i chassit O11 WGX ROG Certified V2. Även detta chassit är baserat på O11 Dynamic, men här har de gjort större förändringar, vilket är varför det inte längre kallas Dynamic.

Utöver att vara ett chassi för dig som tycker om Republic of Gamers ekosystem är det också ett chassi för dig som gillar att bygga med vattenkylning, och det ofta. Med en helt verktygsfri design och en lång rad finjusteringar, bland annat förbättrat stöd för radiatorer, ser det ut att vara ett oerhört trevligt chassi att bygga i.

Men mest intressant bland nyheterna är lösningen för vertikal montering av grafikkort. Istället för att sätta fästet i botten som annars är vanligt finns här en brygga som sticker ut från moderkortsplåten, vid botten av moderkortet. Denna skjuter ut grafikkortet och sätter det emellan moderkortet och fönsterpanelen, vilket får grafikkortet att se ut som att den nästan svävar samtidigt som det får bra luftflöde på båda sidor.

Vi har inga konkreta datum eller priser att delge än, men är du sugen på någon av de tre modellerna och vill att vi tar in dem i sortimentet får du gärna maila in till oss på info@inet.se och uttrycka ditt intresse.

Vill du se fler nyheter från CES 2019 är du varmt välkommen att följa oss på sociala medier och följa taggen #CES2019 här nedan.