Nytt och flashigt från ASUS

Musmatta fylld med funktioner

Musmattor är kanske något som många av oss bara placerar på skrivbordet direkt efter köpet. Sen ligger den där och gör sitt jobb i det tysta utan att man märker av den. Men så behöver det ju faktiskt inte vara. Musmattan tar upp en stor och synlig del av ens spelhörna och då är det väl onödigt att den inte också passar in med resten av utrustningen, särskilt om man har satsat på lite RGB.

ASUS har lösningen

Här har Asus sett behovet och uppfyller det med sin nya musmatta ROG Balteus, som inte bara är en matta av hög kvalitet med hård spårningsyta. Den är också utrustad med 15 zoner av ASUS egna lösning för synkroniserad RGB-belysning, vid namn Aura Sync. Det är med hjälp av detta som du själv kan anpassa musmattans belysning i samklang med dina andra produkter som också stödjer Aura Sync. Bygg en enhetlig gaming-setup där till och med musmattan går i samma färger.

Förutom allt lullull så innehåller mattan också en så kallad USB-passthrough, som låter dig koppla in allt från gamingmöss till spelkontroller och dylikt. Paketet rundas sedan av med en trådlös Qi-laddare i mattans övre högra hörn. Genom denna kan du alltså ladda en mobil eller andra produkter som stödjer trådlös laddning. Eftersom mattan är så stor redan från början så finns det gott om utrymme även när du ploppat ner en telefon av modell större på den.

Är du ute efter en musmatta som kan göra allt och lite mer därtill bör du ta en titt på ASUS ROG Balteus. Den levererar kvalitet och funktioner i ett enda paket, samtidigt som den lyser upp ditt skrivbord på ett iögonfallande sätt.