Computex 2019 - Lian Li

Många intressanta chassin från den här tillverkaren

Tillverkaren av datorlådor, Lian Li, anländer till Computex med, ja just det, datorlådor! Allt från vanliga ATX-chassin till mer unika skapelser som ger användaren en hel del möjligheter. Vi tar en titt på deras utbud här.

Odyssey X - Ett transformerande chassi

Först ut är Odyssey X, ett chassi som du själv bygger ihop i ett av två olika utföranden - ett mer visuellt spännande och ett annat med större fokus på prestanda. Du kan när du vill byta mellan de två lägena, ifall du skulle känna för lite omväxling. Den svarta lådan med härdat glas har annars en hel del utrymme med plats för det mesta. Ett ganska vanligt ATX-chassi som döljer en del under huven.

TU150 - ITX med handtag

Snudd på portabla TU150 har fått en ny version av seriens signatur: handtaget. Det går nu att dölja sömlöst i chassits topp när du inte behöver det - sen är det bara att fälla ut när det är dags att kånka omkring på chassit.

Annars handlar det om ett lite rymligare ITX-chassi med en praktiskt kabelgömma i toppen. TU150 har nog med utrymme för de flesta grafikkorten och kommer också ta emot luftkylare på maximalt 172 mm eller AIO på 120 mm. Siktar du på ett ITX-bygge utan de kompromisser som ibland kan uppstå är det här att alternativ att ha koll på.

TU150 är byggt i aluminium med en trevlig sida i härdat glas och kommer än så länge i färgen svart.

DK-04F - Bord med dator på insidan

Det som definitivt stod ut från mängden hos Lian Li var det justerbara bordet DK-04F. Den här nya modellen kommer med justerbar höjd med ett enkelt knapptryck, som faktiskt kan nå högt nog för att du ska kunna stå vid det.

På insidan finns det gott om utrymme för komponenter, det kommer bland annat inte vara något problem att installera ett eATX-moderkort och ett system för vattenkylning. När det kommer till det visuella så är bordet utrustat med RGB-ljus som du kontrollerar via en knapp. Men den coolaste funktionen är utan tvekan möjligheten att skifta hur genomskinligt bordet är. Med ett knapptryck förvandlar du bordet till en helt vanlig möbel - ett till och du kan se dina vackra komponenter igen.