Female Legends på DreamHack

Inet hjälper legenderna med datorer på sommarens största LAN

Under året har vi berättat om hur vi på Inet stödjer Female Legends och deras projekt Framtidens e-sport - där kvinnliga e-sportare samlas i läger över hela landet för att spela och lära om den rådande miljön inom e-sporten.

Hittills har de hållt i två läger: ett med fokus på Overwatch i Malmö och ett annat i Helsingborg där League of Legends stod på schemat. Framöver kommer fyra andra läger att genomföras under projektet, där nästa äger rum i oktober/november med siktet inställt på CS:GO.

Egna platser på DreamHack

Nästa anhalt för året är en ganska stor sådan: DreamHack Summer 2019. Här kommer Female Legends tillsammans med DreamHack All Women Section arrangera sina egna rader på eventet - helt dedikerade för tjejer och icke-binära. Ifall du som kille vill vara med finns det också en supportrad bredvid. Här sitter du tillsammans med Female Legends coacher och kan spela i närheten av dem.

En egen sovsal kommer också att finnas för Female Legends besökare som är kvinnor och icke-binära.

Hyr en dator från Inet

För Inets del bidrar vi med hyrdatorer, som medlemmarna i Female Legends kommer ha tillgång till. Se bara till att du har registrerat dig som medlem samt att du sitter vid den dedikerade All Women Section. Alla ska kunna närvara vid ett event som Dream Hack, och vi hjälper mer än gärna Female Legends att göra det här möjligt för ännu fler människor.