Video: FeiyuTech

Gimbals med bildstabilisering för mobiler och kameror

FeiyuTech är en av världens största tillverkare specialiserade på gimbals, tillbehör som ger din kamera eller mobil extra bildstabilisering för silkeslen videoinspelning. I den här videon går vi igenom de modeller vi erbjuder i vårt sortiment.

Vimble 2

Det här är FeiyuTechs instegsmodell och är en funktionsrik och prisvärd modell avsedd för smartphones. Vimble 2 har en inbyggd selfie-stick och en medföljande tri-pod som gör den till en ypperlig följeslagare för semesterfiraren.

SPG2

Planerar du att filma mycket med din smartphone, till exempel om du är en vloggare eller entusiastisk hobbyfilmare, rekommenderar vi att ta steget upp till SPG2. Det här är en rejälare gimbal byggd i aluminium och som är tålig mot såväl vatten som damm. SPG2 erbjuder också högre precision i motoriken och har en inbyggd skärm för inställningar direkt på enheten. Därtill erbjuder SPG2 oerhörd batteritid, hela 14 timmar.

G6

Filmar du inte med en smartphone utan med en actionkamera erbjuder FeiyuTech modellen G6. Likt SPG2 är G6 byggd i aluminium och erbjuder utöver god byggkvalitet även stänktålighet. Även här hittar du en OLED-skärm som ger dig anslutningsstatus, inställningsmöjligheter och batteritid, vilken på G6 uppgår till 12 timmar.

G6 Plus

Använder du flera olika typer av enheter för att filma kan G6 Plus vara rätt gimbal för dig. Den här modellen fungerar både med smartphones och actionkameror, men även med vanliga kameror upp till 800 gram tunga. Även G6 Plus är byggd i aluminium och erbjuder såväl OLED-skärm som rejäl batteritid, upp till 16 timmar.

WG2X

Är du en aktiv person som gillar att både jaga och filma adrenalinkickar är WG2X rätt gimbal för dig. Den här kompakta lilla modellen är gjord för att kunna fästas på antingen dig själv eller ditt färdmedel och låter dig fånga din snowboardfärd nedför berget, din cykeltur genom skogen eller ditt skateboardäventyr genom stadsparken - du väljer!

AK2000 och AK4000

Filmar du med systemkamera är proffsinriktade AK-serien modellserien för dig. Både AK2000 och AK4000 är högkvalitativa och kraftfulla modeller som låter dig filma mjukt och göra lena svepningar även med stora, otympliga kameror. De två modellerna skiljer sig i hur tunga kameror de kan bära.

AK2000 har stöd för upp till 2,8 kilo tunga kameror, medans AK4000 klarar hela 4 kilo. Till AK4000 ingår en förlängningsstång i kolfiber som gör det enklare att hantera den extra vikten. I övrigt är de två modellerna väldigt lika, med lätta men tåliga kroppar, kraftfulla motorer, touch-skärmar, högprecisionshjul för mjuka svepningar och medföljande tri-pods.

Vill du läsa mer om eller köpa en av modellerna hittar du alla samlade på knappen nedan.