Galaxy Note i mindre format

Note 10 är mer kompakt utan att förlora prestanda

Samsungs alternativ till Galaxy-serien, Galaxy Note, har länge haft tydliga riktlinjer: Större formfaktor, mer prestanda och en tillhörande penna för kreativt arbete. Dessa stilbildande faktorer kommer inte att ändras i årets modeller. Istället ligger skillnaden i hur många telefoner som kommer släppas. För första gången är det nämligen två olika varianter av Note som kommer finnas tillgängliga: Mindre Note 10 och större Note 10+.

För dig som tidigare tvekat på Note-serien på grund av storleken hoppas Samsung att det här kan locka även de med mindre fickor.

Specifikationerna på de både mobilerna ser annars ut som så:

 • Skärm
  Note 10: AMOLED på 6,3” med upplösning på 2280x1080 pixlar
  Note 10+: AMOLED på 6,8” med upplösning på 3040x1440 pixlar
  Skärmen täcker 95% av framsidan på mobilen, med sluttande kanter och ett litet hål för kameran.

 • Prestanda
  Note 10: 2.7 GHz på 8 kärnor + 8 GB RAM
  Note 10+: 2.7 GHz på 8 kärnor + 12 GB RAM
  Kraften i telefonen låter dig skapa och spela på smidigt vis.

 • Batteri
  Note 10: 3500 mAh
  Note 10+: 4300 mAh
  Batteriet har designats för effektivitet och möjliggör aktiv tid på över 24 timmar.

Styr allt med S Pen

Galaxy Notes signum är själva pennan S Pen. När du drar fram den ur telefonen får du omedelbart tillgång till ett flertal extrafunktioner. Dra nytta av behändiga genvägar, skissa lite närhelst du känner för det och för över dina kreationer till valfritt format när du är klar.

S Pen har även en inbyggd rörelsesensor och Bluetooth, vilket gör det möjligt att använda pennan som en fjärrkontroll till kameran på Note 10, eller varför inte för att enkelt växla mellan slides när du presenterar. Note 10 kan nämligen kopplas samman med en dator via DeX. Kombinera funktionerna från telefonen och datorn på en enda skärm.

Kraftfull kamera med stabilisering

De tre sofistikerade kamerorna som Note 10 använder sig av (4 på Note 10+) låter dig fota och filma i hög kvalitet, utan oro för skakiga eller suddiga bilder. Bildstabiliseringen i telefonen har nämligen finslipats för att eliminera allt detta. Lägg till skärpedjup genom en så kallad "bokeh-effekt" och en vidvinkel-funktion på 123 grader så har du alla möjligheter att ta precis det foto du tänkt dig.

Se även till att dra nytta av nya Audio Zoom. De tre mikrofonerna på Note 10 och 10+ låter dig nämligen fokusera ljudet och på så vis förhöja känslan av att faktiskt vara där på riktigt.

Du kan köpa nya Samsung Galaxy Note här på Inet. En utmärkt telefon för den kreative och den som kräver det allra bästa i telefonväg.