2019-10-24

Fri hemleverans året ut

Du får paketet till dörren utan att spendera en krona extra

Från och med idag fram till årsslutet kommer vi på Inet erbjuda fri hemleverans på alla ordrar som läggs hos oss, oavsett storlek eller adress.

Sedan april i år har vi börjat med fri frakt på alla varor i vårt sortiment. Med det här nya erbjudandet kan du få hem stora som små produkter utan att behöva släpa på dem eller ta bilen. Fri hemleverans är nästa steg i vårt mål att skapa en så bekväm köpupplevelse som möjligt, samtidigt som du inte ska behöva spendera pengar på något annat än produkten du ställt in siktet på.

Det hela sker automatiskt

För att dra nytta av det här erbjudandet behöver du bara placera dina varor i kundvagnen. Väl i kassan kommer Fri Hemleverans automatiskt vara aktiverat. Här kan du se den förväntade leveransdagen och en preliminär tid när du kan förvänta dig försändelsen.

Den exakta tiden för leveransen kommer sedan förmedlas via SMS, så du vet när du behöver vara på plats. Gillar du att följa ordern steg för steg kan du beroende på hemstad dra nytta av en leveransportal. Här du kan se hela händelseförloppet från start till mål. Det är även möjligt att be budet lämna paketet utanför dörren om du föredrar det.

Genom att erbjuda fri hemleverans hoppas vi att du kan spendera så lite tid som möjligt på upphämtning och mer på faktisk användning.