2019-11-15

Video: AeroCool

Ny tillverkare utmanar i instegsklassen

AeroCool har bara funnits i vårt sortiment i några få månader, men har trots det seglat upp till att bli en av våra absolut mest populära tillverkare för den som letar efter budgetvänliga chassin och fläktar. Framgångsreceptet stavas valuta för pengarna, där AeroCool är den första tillverkaren att erbjuda både RGB och härdat glas i det absoluta instegssegmentet.

I den här videon går vi igenom deras sortiment och tar en titt på vad för slags funktionalitet produkterna erbjuder. I videon går vi igenom chassina Bolt TG, Shard TG, Klaw och Tor Pro. Vi tittar sedan på fläktarna Edge 14, fläktpaketet Orbit RC och de statiska RGB-fläktarna Frost 12 och Frost 14. Sist ut kikar vi på den slutna vattenkylaren Pulse L240F, vilken även finns i den mindre varianten L120F.

Gemensamt för samtliga produkter är att de erbjuder oväntat mycket funktionalitet vid sina prispunkter. Med chassina ser vi RGB och härdat glas på prispunkter som tidigare haft varken eller, och med fläktarna och kylarna har AeroCool gjort det mer uppnåeligt än någonsin att bygga eller uppgradera en dator till att se modern och läcker ut.

Du hittar hela AeroCools sortiment samlat på knappen nedan.