2019-11-14

Video: GS75 Stealth

MSI lanserar gaminglaptop med 240 Hz-skärm

För dig som letat efter en behändig men kraftfull gaminglaptop kan vi glatt meddela att MSI GS75 Stealth nu uppdaterats och fått en IPS-panel med hela 240 Hz uppdateringsfrekvens. Se videon för vår genomgång.

För dig som inte är bekant med MSI Stealth-serien sedan tidigare är det en serie premiumlaptops vars fokus ligger på att kombinera högpresterande, men strömsnåla, komponenter i ett läckert och kompakt format.

GS75 Stealth är utrustad med en 17.3”-skärm, vilken alltså nu uppdaterats från 144 Hz till 240 Hz, för en ännu bättre spelupplevelse - särskilt i e-sport. Att utrusta en gaminglaptop med en så pass snabb skärm kan först uppfattas som udda, det är helt enkelt svårt att nå ett så högt antal bilder per sekund att det ska vara värt det.

Men tack vare en kombination av den lättdrivna upplösningen 1080p och kraftfull hårdvara är det nu möjligt att få den där silkeslena spelupplevelsen som tidigare endast varit möjlig på stationära datorer. GS75 Stealth är utrustad med processorn Intel Core i7 9750H, vilken har höga turbofrekvenser - något som är extra viktigt för att nå hög FPS i lättdrivna spel. Därtill kan du välja NVIDIA RTX 2070 Max-Q eller RTX 2080 Max-Q - två kraftfulla grafikkort som ger dig bra prestanda i alla moderna spel.

Låter det här som en gaminglaptop i din smak kan du läsa mer om våra två modeller på knapparna nedan.