Bästa gamingstol 2019

Vilken av årets nya stolar passar dig?

Att sitta skönt när man spelar kan ha en lika stor effekt på inlevelsen som kvalitén på grafiken eller tillbehören du använder dig av. Inte bara för att du kan lägga allt fokus på spelandet istället för att ständigt försöka hitta en bättre position – det kommer också vara mer skonsamt för ryggen i längden.

Taurus Blackout Tyg

Några av årets mest populära stolar var utbudet i Taurus serie med prisvärda modeller. Av dessa är tygvarianten ny för 2019 och tog snabbt plats bland de två tidigare modellerna på topplistorna. Med tydlig inspiration från bilracing och en robust byggkvalitet levererar Taurus en bekväm upplevelse i en diskret design.

Förutom materialet, som är aningen svalare än det tidigare PU-lädret, är Blackout Tyg utrustad med fler justeringsmöjligheter. Stolen kan höjas 5 cm högre, armstöden kan justeras i både höjd och sidled och ryggen kan lutas i hela 165° – vilket leder till ett liggande läge.


Noblechairs HERO

Tar du steget upp till lite dyrare alternativ kan du se fram emot en lite lyxigare upplevelse. Det populära alternativet Noblechairs HERO levererar särskilt utvalda delar där kvalitet, hållbarhet och komfort har stått i fokus. Modellen kommer i flera olika utföranden där du själv väljer vilket material klädseln ska ha, från prisvärt PU-läder till lyxigt Nappa-läder.

Oavsett vilket material du väljer kommer du med stolen få individuellt anpassningsbart ländryggsstöd, justerbara arm- och ryggstöd (som kan lutas i 125°) samt minnesskum där du lutar huvudet. HERO har även en gungmekanism och en större sittyta för att passa ännu fler användare.


Vilken stol bör du välja?

Att välja rätt stol kommer skilja sig för varje person. Vet du med dig att du föredrar en mjuk eller en stum stol? Vill du kunna luta dig bakåt extra mycket, eller kanske justera armstöden till det perfekta läget? Föredrar du ett specifikt material, o.s.v.


Har du möjligheten så rekommenderar vi att du prövar stolen du är ute efter för att se om den passar dina behov. Ta annars hjälp av recensioner, eller fråga vår kunniga kundservice om råd.

Du hittar hela vårt utbud med gamingstolar genom knappen här nedanför.