CES 2020 – be quiet!

Stabila chassin och nätaggregat på CES

be quiet! kommer till mässan med en hel del nya datorlådor i bagaget.

Pure Base 500DX

Det första vi tog en titt på är en ny version av otroligt populära Pure Base 500. Den nya modellen har fått namnet Pure Base 500DX, och bland nyheterna hittar vi en meshpanel i fronten – något som många andra tillverkare också verkar ha anammat här på CES.

Tillsammans med mesh i taket på chassit leder det till ännu bättre luftflöde än tidigare, samtidigt som det i vårt tycke också ser rätt trevligt ut.

I fronten har chassit också två slingor med adresserbar RGB, som också kan slås av utifrån tycke och smak.

Samma välbyggda låda med ett par extra godsaker. Releasedatum är Q1 2020.

Dark Power Pro 12

Ett flaggskepp bland be quiets nätaggregat. Dark Power Pro 12 är helt modulärt och kommer med individuellt sleavade kablar som ligger snyggt i chassit. Den särskilda Silent Wings 3-fläkten ska också kunna rikta luftflödet för att ge ännu bättre kylning än tidigare. Med effekter på antingen 1200W eller 1500W är det ett riktigt monster till kraftkälla och kommer kunna driva det mesta du kopplar in i den.

Dark Power Pro 12 har 80PLUS Titanium-certifiering.

Nya luftkylare

Shadow Rock 3 är en uppdaterad version av Shadow Rock 2. Nytt här är fläkten som nu är av modellen Shadow Wings istället för Pure Wings. Kylflänsarna har numera en HDT-design, vilket innebär att de har direkt kontakt med processorn och därför kan kyla den ännu bättre.

Pure Rock 2 är i sin tur uppföljaren på uppskattade Pure Rock. Även denna kommer med HDT-design och en ny svart färg, tillsammans med den tidigare modellens silver.

Vill du se mer från CES 2020 rekommenderar vi att du följer oss på sociala medier, där vi lägger upp bilder, stories och filmer från eventet. Vi samlar även alla våra nyheter här på Inet.se. Du hittar dem genom knappen här nedanför.

CES 2020