Video: Ultimate Ears

Vi välkomnar högtalartillverkaren med videogenomgång

Vi har nyligen introducerat tillverkaren Ultimate Ears till vårt sortiment och i den här videon går vi igenom vad deras olika modeller Boom 3, Megaboom 3 och Wonderboom 2 erbjuder.

Alla tre modeller är portabla, trådlösa högtalare för dig som vill kunna ta med dig musiken vart du än ska. De är byggda i tåliga material som gör dem damm-, stöt- och vattentåliga, så att du kan ha med dem oavsett om du ska till stranden, ut och campa eller bara är klumpig av dig. Alla tre modeller flyter också, utöver att de är vattentäta, och passar därför även suveränt för dig som lever båtlivet om sommaren.

De tre modellerna har också 360°-ljud, något som kommit att bli Ultimate Ears signum. 360°-ljud avser att högtalarnas element är utspridda runt hela högtalaren, så att de som lyssnar ska få lika bra ljud oavsett på vilken sida av högtalaren de befinner sig.

Ljudmässigt erbjuder Ultimate Ears ett lättlyssnat och oerhört kraftfullt ljud sett till prislapp och storlek. Alla tre modeller fyller utan problem ett normalstort rum med musik och passar utmärkt som exempelvis en kökshögtalare när du är hemma. De större modellerna har mer tryck i ljudet, och den största modellen, Megaboom 3, erbjuder tyngst bas - men de har alla tre förvånansvärt stor ljudbild i förhållande till formatet.

Efter att du sett vår genomgång av de olika modellerna kan du läsa mer om dem via länkarna nedan. Observera att alla tre modeller finns i olika färger, vilka du kan byta mellan på produktsidorna.