True Wireless hörlurar 2020

Vi går igenom tio populära modeller för olika behov

Att klippa sladden har säkert varit en dröm för många av er som använder hörlurar. Med True Wireless får du en helt trådlös upplevelse. De små lurarna och det lilla fodralet - det är allt.


Här tänker vi gå igenom 10 av de mest uppskattade True Wireless-hörlurarna på Inet. Från prisvärda alternativ, till de lite mer sportfokuserade lurarna samt lyxvarianterna med aktiv brusreducering och stilrent designspråk.

Apple Airpods Pro

Apple tog världen med storm med sina första Airpods. Dagens upplaga har slipats ännu mer genom funktioner som aktiv brusreducering och trådlös laddning via Qi.


Ljudmässigt levererar dem en fyllig ljudbild som tillsammans med ANC leder till en uppslukande upplevelse. Vill du hålla koll på omgivningen samtidigt som du lyssnar kan du dra nytta av hörlurarnas transparensfunktion.


Sudio Tolv

Stabilt allround-alternativ som passar till allt från sport och träning till dagligt bruk. Lurarna har en låg vikt på endast 4,5 gram, vilket tillsammans med det minimalistiska laddningsfodralet gör Sudio Tolv väldigt bärbara. Fodralet kan sammanlagt hålla fyra laddningar för en total batteritid på 35 timmar.

Jaybird Vista

Med Vista får du ett par ordentliga trådlösa sportlurar med gott om batteritid. IPX7-certifieringen som lurarna har mottagit innebär att de tål vatten och svett - lite av ett måste för rena sportlurar.


En annan praktisk funktion är snabbladdning. På endast en minut kan du ge Vista nog med kraft för att drivas i en timme. Vid full laddning kan du använda lurarna i 6 timmar och ytterligare 10 via fodralet.

Sennheiser Momentum

Från Tyskland kommer ett välljudande alternativ. Sennheiser Momentum True Wireless är tillverkarens första steg in på det här området, men de gör det med besked.


Här får du kraftfullt ljud i kombination med smidighet, allt i ett lyxigt litet fodral. Momentum är både svett och stöttåliga, vilket även gör dem till träningsdugliga hörlurar. Kan användas i 4 timmar upp till 12 med hjälp av fodralets laddningsfunktion.

SUPRA NERO-TX TWS

Är du ute efter extrema batteritider är det SUPRA NERO-TX TWS du ska välja. Med en total batteritid på 80 timmar (5 timmar åt gången) är de svårmatchade.


Trots den kapaciteten är NERO-TX några av de mest kompakta lurarna som finns tillgängliga i dagsläget. De är dessutom tillverkade i slitstarkt armerad flygplanskomposit, vilket gör dem ordentligt robusta.

Huawei Freebuds 3

Det andra alternativet på den här listan för den som är ute efter aktiv brusreducering. Huawei matchar även Apple när det kommer till stödet för trådlös Qi-laddning. Att fodralet även kan laddas via USB-C är heller inget minus.


Du styr enkelt din musik genom att klicka på lurarna. Lurarna är dessutom smarta nog för att pausa uppspelningen när du tar av dig dem.

Poly (Plantronics) Backbeat Fit 3200

Träningslurar med flexibla öronbyglar och en ultralätt design som nästan får dem att smälta in i örat. Backbeat Fit 3200 är byggda för dig som vill ha full frihet när du sportar.


Du kan nyttja den basiga ljudbilden i 8 timmar, plus 16 timmar ytterligare via laddningsfodralet. IP57-klassningen säkrar också tåligheten mot både svett och vatten.

JBL Reflect Flow Sport

Som namnet antyder fokuserar dessa lurar från JBL på den aktiva användaren. Den smidiga handsfree-funktionen låter dig hantera både musik och inkommande samtal samt aktivera röstassistenten.


Reflect Flow Sport är IPX7-klassade, vilket innebär skydd mot både vatten och svett. Bland sportlurar har de också en imponerande batteritid. 10 timmar vid full laddning, plus 20 extra genom fodralet. Gott om tid att springa sig svettig.

Skullcandy Sesh

Prisvärda hörlurar med 10 timmars batteritid (3 timmar utan laddning). Sesh är svett- och vattentåliga och låter dig styra musiken genom knappen på varje lur.


Ljudkvalitén är genomgående hög och lurarna levererar både när det kommer till bas och diskant. Den kompakta designen på både lurarna och fodralet gör Skullcandy Sesh enkla att ta med sig.

Samsung Galaxy Buds+

Samsungs senaste modell som släpptes i samband med Galaxy S20 har optimerats för en balanserad ljudupplevelse. Både bas och diskant hålls i schack för att skapa det fylliga soundet Samsung är ute efter.


En trevlig funktion som dessa lurar har är möjligheten att ladda dem trådlöst via Samsung Galaxy S20. Lägg till tre separata mikrofoner så är Galaxy Buds+ som gjorda för både musik och smidiga samtal.

Håller för 7 timmars användning och ytterligare 15 med hjälp av fodralet.


Vilka True Wireless-hörlurar passar för dig?

Att hitta rätt lur är ett högst personligt beslut - vilka aspekter är viktigast för dig? Sportar eller gymmar du mycket bör du se till att du väljer ett par lurar med svett och vattentålighet. Vill du kunna vara iväg från uttag länge? Välj då ett alternativ med fokus på batteritid.


Det kan också vara värt att kika lite på brusreducering. För många är det en ordentlig tankeställare som sedan blir svår att klara sig utan.


Om du fortfarande sitter och funderar är du välkommen att höra av dig till vår kundservice. De är experter på att hitta just den modell som kommer passa dig som handen i handsken.