2020-04-10

  Covid-19 – Information

  Så påverkar det våra butiker och Inet.se

  Bäste kund!

  Som en återförsäljare med butiksnärvaro tar vi det rådande läget på största möjliga allvar. Vi på Inet följer utvecklingen dagligen och kommer omedelbart förhålla oss till nya riktlinjer och råd från myndigheterna. Er och våra anställdas säkerhet är av yttersta vikt för oss och vid första tecken på sjukdom har vi rutin på att alltid skicka hem medarbetare.

  Butikerna

  Vi har sedan tidigare vidtagit åtgärder för att skydda både våra kunder och anställda mot smittan, bland annat genom att rengöra våra lokaler med desinfektionsmedel. Alla dörrhandtag, kömaskiner, betalterminaler, kassadisken och demoprodukter ute i butiken rengörs grundligt flera gånger varje dag. Våra anställda använder även handsprit regelbundet under hela arbetsdagen.

  Med vårt kösystem behöver du som kund inte ställa dig i en fysisk kö när du väntar på din tur. På så vis kan du fortsätta utöva social distansering och minska potentiell spridning.

  För närvarande så håller vi fortsatt butikerna öppna enligt våra vanliga tider. Detsamma gäller även vår kundservice, som du kan nå precis som tidigare när du behöver hjälp.

  Inet.se

  För dig som besöker oss på nätet och beställer hem produkter har inget förändrats. Vi har inte noterat någon påverkan på våra utleveranser. Beställer du en vara idag kommer vi skicka den till dig precis som vanligt. Om du under omständigheterna föredrar att inte hämta ditt paket på allmän plats erbjuder vi som alltid hemleverans på alla ordrar. Välj bara ett av alternativen i kassan när du genomför ditt köp.