Video - Sennheiser GSP 370

100 timmar trådlös gaming

Sennheiser GSP 370 är ett trådlöst gamingheadset i mellanklassen som erbjuder en attraktiv blandning av ergonomi, batteritid och ljud och är ett av de mest kompletta trådlösa gamingheadseten på marknaden just nu. Men, det är batteritiden på upp till hela 100 timmar som är det stora utropstecknet.

Det är just kombinationen av ett lätt och bekvämt bygge ihop med massiv batteritid som snabbt gjort GSP 370 till en av de mest populära modellerna på den trådlösa gamingmarknaden. Trots dess låga vikt, 285 g, och ett slankare bygge än dess föregångare erbjuds extrem batteritid som gör det lätt att glömma att du faktiskt får med en laddningskabel.

Ljudet är, som alltid från Sennheiser, högkvalitativt och GSP 370 har en välbalanserad ljudbild som fungerar för såväl gaming som mediekonsumtion. Du kan skifta mellan virtuell 7.1 och stereo i mjukvaran Sennheiser Gaming Suite. Headsetet är också utrustad med en rejäl, böjbar mikrofon som har flip-to-mute, vilken vi testar i videon.

GSP 370 ansluts trådlöst med en medföljande dongel (USB-A) som kan anslutas till PC, Mac eller PlayStation 4. Efter att du sett videon kan du läsa mer om headsetet på knappen nedan.


(Kuriosa: Enligt Google Maps tar det 95 timmar att gå mellan Göteborg och Stockholm. GSP 370 har upp till 100 timmar batteritid. Just saying.)