2020-05-01

Video - Astro C40

Kontrollernas konung?

Astro C40 är en entusiastinriktad handkontroll för dig som spelar på PlayStation 4 och PC. Utöver hög kvalitetskänsla och ett påkostat bygge kan du också anpassa kontrollen efter dina behov - både genom att binda om knapparna, men också att fysiskt flytta om styrkorset och spakarna.

Utöver stora möjligheter att påverka layout och kommandon är C40 dessutom utrustade med extra knappar på baksidan, vilka du styr med ringfingrarna. Dessa går att hårdkoda till att motsvara någon annan knapp på kontrollen. Du kan även växla läge på trigger-knapparna vid pekfingrarna. I digitalt läge har de kort slaglängd, vilket passar exempelvis skjutspel, och i analogt läge får du ett mjukt, djupt och graderat tryck som ger dig god kontroll över exempelvis gasen i ett racingspel.

Via deras mjukvara på PC kan du också detaljstyra alla knappar och känsligheten på spakarna, vilket är oerhört välkommet för en mer personlig spelupplevelse. Se videon för vår fulla genomgång och intryck. Läs sedan mer om kontrollen på knappen nedan.