Inet Kundklubb - Ute nu!

Vår nya satsning är igång

Nu har vi äntligen dragit av skynket från vår stora nya satsning här på Inet. Vår Kundklubb är nu live och redo att användas! För att hoppa in och vara med behöver du bara skapa eller logga in på ditt konto här på Inet.

Vi är ännu bara i början på den här spännande uppdateringen, och vi kommer fortsätta jobba med att lägga till nya funktioner, överraskningar och exklusiva erbjudanden för alla som deltar i kundklubben.


Ditt ansikte utåt

I kundklubben kan du skapa din egen avatar som kommer synas här på Inet, bland annat vid de recensioner du publicerar. Du kommer ha en handfull alternativ och kläder att tillgå från början. Men så fort du börjat samla på dig achievements kommer din garderob att stadigt växa till sig. Särskilda achievements kan belöna dig med speciella föremål - föremål du kanske känner igen från populärkulturen.

Achievements

Men vad är en achievement då? Jo, det kan vara allt från att du köpt ett visst antal av en produkttyp, exempelvis grafikkort, spel eller fläktar - till hur många recensioner du skrivit, eller hur länge du varit kund hos oss. Allt du gör här på Inet kommer med stor sannolikhet att belöna dig med någon form av achievement, och därigenom också diverse belöningar till din avatar.

Ju fler achievements du tar hem, desto högre nivå kommer du att nå. I framtiden kommer vi ta fram skräddarsydda erbjudanden, baserat på vilken nivå du har nått i kundklubben. Det handlar alltså om mer än att bara se snygg ut.

De som tagit hem flest poäng kommer ta plats på topplistan. Här kan du även ta reda på hur du själv ligger till i jämförelse med de allra bästa.

Recensioner

En av de stora uppdateringarna som kundklubben kommer med är hur recensioner fungerar. Dels så kommer din avatar att synas vid varje recension du laddar upp. På så vis så kan du känna igen recensenter du gillar och vara säker på omdömet de ger på produkterna.

Se även till att rösta på hjälpsamma recensioner. De som får flest röster kommer att synas högst upp på sidan, en så kallad Topprecension.

Mer på gång

Det finns alltså en hel del att ta del av redan nu, men som vi nämnde kommer vi fortsätta uppdatera kundklubben under en lång tid framöver. Förutom exklusiva erbjudanden baserat på din nivå kan du också se fram emot en stadig ström med nya kläder och tillbehör till din avatar. Vi siktar också på att ta fram lite merchandise så att du också kan klä ut dig själv och inte bara din avatar.

Startskottet har gått och vi är glada och spända över att vara igång. Så passa på att gå med och testa på allt det nya som vår kundklubb har att erbjuda.