2020-09-26

  Samsung Galaxy Z Fold2 5G och Z Flip 5G

  Saknar du flipptelefonen? Här är din chans! Samsung gör lyx av ny spännande teknik

  Vi var inte lite taggade när vi fick tassarna på de nya böjbara telefonerna från Samsung. Galaxy Fold 2 och Flip 5G ger oss flashbacks till tidigt 2000-tal och de roliga flipptelefonerna.

  Galaxy Fold 2 5G

  Fold 2 är onekligen en av de mer uppseendeväckande telefonerna på smartphone-marknaden just nu. Den 6,2" frontskärmen kompletteras av den 7,6" vikbara skärmen som avslöjas först när du öppnar upp telefonen. Fold 2 ger dig lyxen av en större skärm för mer "djupanvändande" medan frontskärmen fungerar smidigt när du är på språng eller bara använder telefonen snabbt. Designen tillåter också för en unik typ av användande skärmarna emellan där vissa appar arbetar och ger dig nya funktioner på båda skärmarna samtidigt. Vad sägs som en 6,2" viewfinder när du tar selfies med huvudkameran?

  Galaxy Flip 5G

  Flip 5G är med sin flip-design en otroligt stilig smartphone. När telefonen viks ihop mäter den endast 87x73 mm och får på så sätt plats i byxfickor av alla storlekar. Med den lilla touchskärmen på framsidan manövrerar du enkelt genom dina notiser och din musik. Dessutom går den att använda som viewfinder när du tar selfies i ihopfällt läge.

  Klicka in nedan ifall du vill läsa vidare om produkterna.

  Galaxy Flip 5GGalaxy Fold 2 5G