2020-10-28

Video: Arlo-nyheter

Pro 3 Floodlight Camera, Essential och Video Doorbell på besök

Under året har Arlo släppt flera framemotsedda nyheter som kompletterar deras redan välsvarvade sortiment. I den här videon tar vi en titt på och summerar tre av övervakningskamerorna som utvidgat deras produktportfölj i år. De tre modellerna går alla att ansluta direkt över Wi-Fi utan basstation.

Arlo Pro 3 Floodlight Camera

Med den här modellen kombineras en högkvalitativ och funktionsrik övervakningskamera med en strålkastare. Resultatet är ett smidigt, trådlöst och helt batteridrivet övervakningspaket som passar suveränt för större ytor som saknar belysning, så som trädgården och garageuppfarten.

Strålkastaren kan både användas som ett avskräckande element, som betryggande utomhusbelysning och för att ge färgfilm även när mörkret fallit. Utöver strålkastarfunktionen och ett större batteri är den här modellen väldigt lik vanliga Arlo Pro 3, som redan är en av marknadens ledande övervakningskameror för konsumentbruk.

Arlo Essential

För dig som vill ha en kompetent, trådlös och batteridriven övervakningskamera med ett väletablerat ekosystem, men inte en fullt så högspecificerad variant som Pro 3 Floodlight Camera erbjuds Essential.

Här har kameraupplösningen gått ner från 1440p till 1080p och en del extrafunktionalitet har skalats bort för att nå en lägre prispunkt. De stora skillnaderna är avsaknaden av automatisk spårning, automatisk zoom och utbytbara batterier. Istället för en strålkastare har Essential en spotlight, vilket gör att den passar bättre för mindre ytor, exempelvis ovanför en dörr.

Arlo Video Doorbell

Sist ut har vi den kanske mest efterlängtade nyheten, dörrklockan med kamera. Arlo Video Doorbell ersätter din nuvarande dörrklocka, men lägger till kamera, siren, mikrofon och högtalare. Med denna kan du prata med den som knackar på, vart du än är. I kombination med ett smart lås kan du också lösa upp dörren för välkomna gäster när du inte är hemma, vilket är oerhört smidigt vid exempelvis hemleveranser.

Innan du slår till på en Arlo Video Doorbell rekommenderar vi att du rådfrågar en elektriker om du är osäker på hur elen är dragen därhemma. Det ingår en transformator som omvandlar för spänning mellan 16-24v AC.

Sammantaget är Arlos tre nyheter både logiska och välkomna. De kompletterar ett redan starkt sortiment och ger smidiga helhetspaket där det tidigare krävts kombinationer av olika produkter. Är du själv intresserad av nyheterna hittar du dem länkade via knappen nedan.