2020-10-30

Nya topplistor

Ny funktion ute nu!

Vi har rustat upp funktionen för topplistan rejält. Du kan nu se vem som gjort bäst ifrån sig under den nuvarande månaden i flera olika kategorier. Eller ta en titt tillbaka på föregående månad eller den samlade totalen.

I dagsläget har vi tre huvudsakliga kategorier du kan tävla inom.

Mest IP

IP belönas du med för allt du gör här på Inet. Varje gång du tar hem en achievement för ett köp du gjort, en kommentar du lagt eller ett svar du skickat belönas du också med IP. Den som samlar på sig mest IP hamnar således högst upp på den här listan.

Flest svar

Om du ofta svara på de frågor som ställs på våra produktsidor här på Inet är chansen stor att du når högt inom den här kategorin. Så ge dig ut och hjälp folk som undrar om det här moderkortet passar till den processorn, eller om det här headsetet passar för användningsområdet kunden är ute efter. Sprid glädje helt enkelt!

Flest tummar upp

Skriver du recensioner eller hajps som är hjälpsamma, eller kanske lite roliga, kommer du med stor sannolikhet få en tumme upp från några av de andra användarna här på Inet. Får du extra många av dessa kan du ta dig in på pallen i den här kategorin.