2020-11-16

  GP ReCyko+

  Vi kollar in uppladdningsbara batterier och laddstationer

  I veckan kollade vi in GP:s ReCyko+ serie med uppladdningsbara batterier. Vi kom snabbt fram till att de är överlägsna engångsbatterier; du sparar nämligen både på miljön och plånboken. Dessutom får du en bättre användarupplevelse.

  Om vi börjar med användarupplevelsen så finns det en rad funktioner som ger dig mer än ett engångsbatteri. För det första kommer ReCyko+ batterier i olika kapaciteter för att enkelt kunna anpassa ditt batteri efter enheten du vill strömsätta. 2600 mAh passar bra till mer energikrävande enheter som kamerablixtar och radiostyrda bilar medan 1300 mAh är bra för strömsnåla prylar såsom fjärrkontroller eller klockor. GP har ett brett sortiment av olika styrkor som gör det enkelt för dig att hitta rätt.

  Men de här batterierna har också en väldigt låg självurladdning. Ca 80% av kapaciteten finns kvar efter att de legat ur bruk i ett år. Dessutom är de väldigt pålitliga när det kommer till att använda dom i olika temperaturer. De fungerar bra i temperaturer mellan -20 till +50 grader celsius. Alla batterier i ReCyko-serien kommer laddade och klara ur förpackningen. Beroende på vilket ReCyko+batteri du väljer så kan de laddas upp olika många gånger.Ett fyrpack AA-batteri på 2600 mAh kan laddas upp till 300 ggr, vilket enligt GP motsvarar ca 1200 engångsbatterier.

  Laddstationerna du laddar dina ReCyko+ batterier i ger dig information om laddningen genom en liten LCD-display. Laddstationerna har också en del säkerhetsfunktioner. De har automatisk avstängning när batterierna är fulladdade, vilket bidrar till en längre total livstid för batterierna, men sen finns det också en säkerhetstimer på 8h.

  Klicka på knappen för att komma till GP ReCyko+ serien

  GP ReCyko+