2020-11-18

Logitech G PRO X Superlight

Är den nya kungen av trådlösa gamingmöss här?

Nu är uppföljaren till den närmast oförskämt populära modellen Logitech G PRO Wireless presenterad och har besökt vår studio.G PRO X Superlight heter den och är en förädlad hommage till dess föregångare, men med markant lägre vikt.

G PRO X Superlight väger in på blott 63 gram, men bibehåller den suveräna byggkvalitén och höga prestandan. Fysiskt har den stöpts om något och är nu en högeranpassad modell med fem knappar, vilka har fått ny upphängning med något skarpare klick och tydligare respons.

Även batteritiden har förbättrats. Nykomlingen erbjuder nu hela 70 timmar batteritid på en laddning, vilket uteslutandet av RGB-belysning bidragit till. Dessvärre har Logitech valt att fortsätta använda Micro-USB istället för USB-C, men de har inkluderat stöd för trådlös laddning med Powerplay.

Sammantaget är det ett oerhört imponerande bygge och vi tror att detta blir den nya måttstocken för trådlösa gamingmöss i premiumsegmentet. De släpps 3 december och finns att förboka redan nu via länken nedan.