Nord VPN Bundle
Vi sponsrar FZ Game Jam

Vi sponsrar FZ Game Jam

Spel skall skapas, vinnare skall koras

Nu är FZ Game Jam 2021 i full gång och vi ser med spänning fram emot att få se vad deras medlemmar kokar ihop. De bästa spelskaparna kommer belönas med presentkort hos oss, till ett värde av totalt 19 800 kr.

För dig som inte känner till konceptet Game Jam är det när man skapar spel med specifika förutsättningar, normalt med en tidsbegränsning eller ett särskilt tema att förhålla sig till. Det primära temat för årets upplaga av FZ Game Jam är siffran 25, vilket syftar på att FZ fyller 25 år i år.

Vi har också inkluderat ett sekundärt tema för den som vill, med oss i fokus. De som väljer att ha med Inet-tematik i sitt spel är utöver de vanliga priserna då också med och tävlar om två extra, så kallade Boost-priser. Vår ambition är att visa upp dessa bidrag i Dubbelklick och kanske till och med utmana någon av er som tittar i dem.

FZ Game Jam har pågått sedan 14 oktober och sista dag för inlämning av bidrag är 16 november. Två dagar senare, 18 november, kommer FZ:z medlemmar få testa spelen och rösta på deras favoriter. Vinnarna presenteras sedan under en livestream 1 december. Du kan läsa mer om FZ Game Jam 2021 och se smakprover på bidragen via länken nedan.