Nord VPN Bundle
2021-11-16

Ett headset för allt

EPOS H3PRO Hybrid kombinerar trådlös gaming och vardag

Det senaste tillskottet i EPOS nysatsning är ett headset som passar för trådlöst PC-spelande, konsolspelande, mobilen, vardagen och pendlingen, eller en kombination.

Ja, nya EPOS H3PRO Hybrid är ett minst sagt mångsidigt headset. Med fyra olika anslutningar, två trådlösa och två trådbundna, tillsammans med ljudmixning, ANC och en löstagbar mikrofon passar det de allra flesta, i de flesta situationerna.

Här bjuds vi på en 2.4GHz-anslutning med en medföljande USB-sändare, Bluetooth, 3.5mm och USB-C. Bluetooth kan användas i tandem och mixas med de andra anslutningarna, så att du exempelvis kan sitta i Discord eller svara på mobilen samtidigt som du spelar trådlöst på ditt PlayStation, eller med 3.5mm-kabeln till Nintendo Switch eller Xbox One/Series S|X.

Om du istället vill använda det som ett renodlat Bluetooth-headset kan du helt enkelt plocka av mikrofonen, som sitter fast med en rejäl magnet, och förlita dig på den inbyggda mikrofonen istället. Utöver att vara ett slutet headset har det också ANC, aktiv brusreducering, som hjälper till att skärma av bakgrundssorl när du är på resande fot, eller kanske en högljudd gaminglaptop när du är hemma.

I videon går vi igenom H3PRO Hybrid i dess helhet och ger jämförelse mellan de två mikrofonerna. Se den innan du läser mer om headsetet via länken nedan.