2021-11-25

Lenovo Ideapad 5 Pro

Vardagslaptop med potential till mer

För dig som letar efter en kompetent laptop för hemmakontoret, och potentiellt även för kreativt arbete och enklare gaming, kan Lenovo Ideapad 5 Pro 16 vara ett suveränt alternativ.

De bjuder nämligen på gott om vardagsprestanda med åttakärniga AMD Ryzen-processorer, en högupplöst skärm med bildförhållandet 16:10 och ett fullstort tangentbord med numpad.

Men det som gör modellen särskilt intressant är att den också finns med 120 Hz-skärm och dedikerat grafikkort, där modellen med GeForce RTX 3050 dessutom kvalificerar för NVIDIA Studio Laptop-certifikatet. Det gör den till vår klart billigaste redigeringsinriktade laptop, men det gör den också kapabel för enklare gaming. Perfekt för dig som vill slappna av med lite e-sport efter arbetsdagen, utan att behöva en dedikerad speldator.

Därtill är samtliga modeller utrustade med Windows Hello-kamera och goda anslutningsmöjligheter, plus att de som levereras med Windows 10 kvalificerar för kostnadsfri uppgradering till Windows 11.
Slutligen har de också Premium Care, Lenovos utökade garanti- och servicepaket. Det inkluderar bland annat på-platsen-support i hela Sverige, redan nästa arbetsdag.

Du hittar vårt nuvarande sortiment via länken nedan, men det kan mycket väl tillkomma fler varianter av Lenovo Ideapad 5 Pro framgent.