2021-12-10

  Vi är Årets butik

  Grand slam i Prisjakts tävling

  Nu kan vi med enorm glädje meddela att vi kammat hem den stora utmärkelsen i Prisjakts årliga tävling, att vi kan titulera oss Årets butik 2021. Men vi hade inte kunnat göra det utan er.

  Under ett år präglat av komponentbrist och förseningar har vi gjort vårt yttersta för att bibehålla en hög servicenivå och fortsätta leverera paket till världens bästa kunder, och vi är oerhört tacksamma för ert fortsatta förtroende för oss och för att ni gav oss fina omdömen i omröstningen.

  Vi har försökt vara mer tillgängliga än någonsin, däribland genom att utöka öppettiderna på kundservice och genom att välkomna er till Dubbelklick varje torsdag, och jobbat hårt i det tysta för att få tag i produkterna ni vill ha. Det har inte varit enkelt, men tack vare ert fortsatta stöd har ett utmanande år ändå varit det bästa i vår historia. Och det tar vi inte för givet.

  Nu kommer vi fira vinsten och välkomna julen med luft under våra vingar, tack vare er.
  Men snart är det ett nytt år igen och då ska vi se till att bli ännu bättre, för vi siktar alltid på att vara Sveriges bästa datorbutik. För det förtjänar ni.

  Tack för det här året.
  Tack för oss, tack för er.

  Vi vann även i kategorierna Onlinevaruhus, Datorer & Tillbehör och Mobiltelefoner, för totalt fyra utmärkelser. Utmärkelserna är baserade på en kombination av antalet omdömen och snittbetyg på Prisjakt.nu under november månad.