2022-04-08

Varmilo V2

Förädlad favorit med skrivkänsla i fokus

För dig som letar efter ett lyxigare tangentbord där kvalitets- och skrivkänsla står i fokus har Varmilo nog redan lockat, men med V2 kommer det bli riktigt svårt att stå emot.

Nu har vi nämligen fått flera förbättringar till deras redan suveräna tangentbord, där introduktionen av USB-C på samtliga modellerna är den främsta och mest uppenbara uppgraderingen.

Men det är inte bara möjligheten att enklare hitta en ny kabel som är nytt med den andra generationen, utan vi har fått ytterligare justeringar som tillsammans bidrar till att göra Varmilo V2 till ett av de allra bästa alternativen bland färdigbyggda tangentbord – för dig som letar efter just suverän skrivkänsla.

Till att börja med har chassit förbättrats ytterligare, med än tightare passform, och vi har fått ny dämpning i bottenplattan. Utöver ett nytt skumlager under kretskortet har vi också fått ett högkvalitativt silikonlager mellan kretskortet och ramen, som förbättrar den bland färdigbyggda tangentbord redan exceptionella skrivkänslan ytterligare.

Vi har dessutom fått ytterligare ett läge på tangentbordsstödet, där vi nu kan välja på 4, 8 eller 12° lutning. Därtill har även den fullstora modellen fått kabelkanaler med tre olika utlopp, istället för att ha en fast anslutning på tangentbordets högersida.

För dig som är en RGB-entusiast är dock Varmilo ännu inte valet för dig. De har få modeller med belysning och de flesta som har det har endast vitt ljus, och de använder fortfarande solida PBT-tangenter som inte släpper igenom ljus genom tecknen. De är heller inte tangentbord för dig som vill kunna ställa in och synkronisera allt genom mjukvara, det är fortfaranande sekundärt för Varmilo, och de har inte en modifikationsvänlig design.

De har dock vanliga MX-kors även på deras egna EC-brytare, vilket gör det enkelt att byta keycaps, och EC-brytarna är en av Varmilos stora dragplåster. De är otroligt följsamma brytare som erbjuder en unik skrivupplevelse på marknaden, och tillsammans med Varmilos suveräna utbud av tematiska tangentbord är det enkelt att hitta en modell som passar just din smak.

Via länken nedan hittar alla våra nuvarande Varmilo V2-modeller, både fullstora och TKL, med såväl EC-brytare som MX Cherry. Vi kommer fylla på med fler modeller över tid, så återvänd gärna i framtiden om du inte hittar en modell som faller dig i smaken just nu.