2022-04-15

  Ultimata Netflix-datorn

  ASUS VivoBook M513 med OLED

  Det finns ju många modeller att välja mellan i mellansegmentet av laptops gjorda för arbete, studier, enklare bildbehandling eller streaming. Så vad är det då som gör denna VivoBook från ASUS så speciell?

  Detta är en 15"-modell med ett bra tangentbord och musplatta, den är smidig och lätt att bära med sig samtidigt som AMDs Ryzen-processorer, generöst med internminne och snabb lagring ger oss bra prestanda för att klara av lite tyngre applikationer som spel eller Photoshop. Allt detta trots att det är en VivoBook, vilket är ASUS serie med enklare datorer för ett lägre pris.

  Men detta är inte bara en prisvärd dator med bra byggkvalitet. Den har ett äss i rockärmen för dig som har en begränsad budget och vill ta steget till mer avancerad bild- eller videobehandling.

  Denna VivoBook har nämligen fått en rejäl uppgradering till en premiumskärm i form av en full HD-upplöst OLED-panel med fantastiskt färgåtergivning och väsentligt mycket högre ljusstyrka än vad man normalt får vid den här prispunkten. Det gör ju att du kan ägna dig åt färgkorrigering på kontoret, utomhus eller på tåget när du är på väg till nästa uppdrag. Allt detta får du från en dator som kostar mindre än 10 000kr.

  Kika gärna på vår video där vi går igenom ASUS nya VivoBook för att få se hur snygg den är i verkligheten. Du får även se hur skärmen ser ut i jämförelse med en vanlig laptop.


  Här hittar du ASUS VivoBook M513 OLED