2022-05-02

Simons nya favoriter

Eleganta musmattorna Taurus MP1 besöker studion

Att hitta en musmatta till en stilsäker datorhörna är inte alltid det enklaste.De är ofta prydda med stora logotyper eller designade för att passa in i en tillverkares specifika tematik.

En serie musmattor som är ämnad råda bot på det är högkvalitativa men prisvärda Taurus MP1.

Istället för överdådighet bjuds här på eleganta musmattor i de populära storlekarna XL, XXL och 3XL, även kallad Deskpad. De har alla enkel, nedtonad design i mattsvart och har endast små, subtila logotyper placerade uppe i musmattornas högra hörn. För dig som helst vill vara utan logotyp erbjuds dessutom XL-versionen i Blackout, som då helt saknar logga.

Utöver den eventuella logotypen är den enda andra märkningen placerad på en tvättlapp du enkelt kan vika bort, för om du vill att din musmatta ska vara så anspråkslös som möjligt.

Men en musmatta ska inte bara se bra ut, den ska ha tillförlitlig prestanda och vara skön att använda också. Taurus MP1 har tätt vävt tyg som ger en bra blandning mellan glid och grepp, med hög precision och suverän tålighet över tid. Samtliga modeller har också sydda kanter i lågprofil, vilka ger lång livslängd utan att ge en störig kant att skava handleden mot. Självfallet har de också en undersida helt i gummi, så att de ligger stabilt på skrivbordet.

Om du vill veta mer om Taurus MP1, se de olika storlekarna och höra Simons åsikter om musmattorna får du gärna se videon här ovan, innan du spanar in produktsidorna via länken nedan.