2022-05-07

  Hur mini är mini?

  ASUS MiniPC

  Hyllorna för stationära datorer i mindre format och med god prestanda har de senaste åren ekat tomma. Men det har det blivit ändring på i och med intåget av ASUS MiniPC.

  De är stationära datorer med gott om anslutningar och prestanda men i ett minimalt format som får plats i skrivbordslådan, i TV-möbeln eller på baksidan av skärmen. Detta gör ASUS MiniPC till den perfekta datorn för kontoret, hemma eller på plats, som hemmadator för familjen eller varför inte som mediadator som du kan använda för att spela musik och film.

  Det finns många modeller att välja mellan med processorer och integrerad grafikkrets från Intel och AMD, upp till 64GB internminne och plats för flera diskar.

  Det är dock inte de enda goda nyheterna. ASUS MiniPC kommer i Barebone-format där du väljer precis den mängd RAM-minne och storlek på hårddisken som du behöver. Med andra ord så betalar du inte för mer prestanda du behöver och du behöver inte uppgradera en sprillans ny dator. Att MiniPCn är enkel att bygga ihop betyder ju också att det går att uppgradera den i en handvändning om du t.ex skulle behöva lite mer lagring.

  Att sätta ihop en MiniPC är väldigt enkelt och vill du se hur det går till så får du gärna kolla på vår video.


  Här hittar du alla MiniPCs från ASUS: