2022-05-18

Prisvärt paket

Med dator och skärm från Acer

För dig som letar efter en lättillgänglig och prisvärd uppgradering får du inte missa våra nya gamingpaket från Acer.

Vi har parat ihop deras färdigbyggda stationära gamingdatorer med passande gamingskärmar, och erbjuder dem till vassa paketpriser som ger suverän valuta för pengarna. Vi har paket för flera olika prisklasser och prestandakategorier, och i den här videon tar vi en närmare titt på ett paket som vi tror kommer passa en bred skara gamers.

Paketet i fokus är anpassat för moderna spel i 1440p och har både dator och skärm ur Acers prisvärda Nitro-serie.

Datorn är en Nitro N50-640 utrustad med den kompetenta spelprocessorn Intel Core i5 12400F och det för 1440p-gaming suveräna grafikkortet GeForce RTX 3060 Ti. Med den här kombinationen kommer du nå över 60fps i den stora majoriteten moderna spel, även med de högsta inställningarna – men du kan så klart nå ännu högre om du justerar inställningarna något.

Begränsningen med den här typen av dator i jämförelse med att bygga själv är att du inte har alls lika stora möjligheter att uppgradera, endast internminne och lagring går att byta ut på ett enkelt sätt, och att du inte får samma möjligheter att nå en låg ljudnivå genom att ersätta processorkylaren eller komplettera med fler eller nya fläktar på ett rättframt sätt.

Men för dig som inte vill pilla själv och som letar efter en startklar, smidig och modern speldator med mycket valuta för pengarna är det här en modell som ger just det.

Monitorn som vi valt att para ihop datorn med är den väl avrundade gamingskärmen Nitro XV272UP. Här bjuds vi på en 27” stor IPS-panel med upplösningen 2 560 x 1 440 pixlar, uppdateringsfrekvensen 144 Hz, responstiden 1ms (VRB), G-Sync Compatible, suverän färgåtergivning och god ljusstyrka.

Se videon för mer information om det här specifika paket och läs sedan mer om alla våra paket via länken nedan, där vi erbjuder både e-sportsinriktade paket med 1080p-skärmar och två lite spexigare paket med 1440p-skärmar.