2022-05-20

  Nya Smarta Hem-kameror!

  Övervakningskameror från Eufy

  Vi har fått in en serie med övervakningskameror från ett både nytt och gammalt märke. Du känner säkert igen namnet Anker, men Eufy och deras övervakningskameror kanske inte är lika bekanta.

  Eufy kommer med flera övervakningskameror där de flesta kopplas till huvudenheten HomeBase 2. Allt från Floodlight-kameror till ringklockor med dubbla kameror och modeller med mekanisk styrning. Det alla har tillsammans är att inspelningarna lagras lokalt. Antingen i kamerans interna lagring eller på HomeBase 2 som du sedan kan spara till din enhet utan att behöva någon molntjänst eller lagringsprenumeration.

  Lagringen som finns i Eufys HomeBase 2 räcker till drygt 30 timmars inspelning i väldigt fin kvalitet där den lägsta kvalitén är i full HD, men de flesta modeller har 2K-upplösning. Du har även funktioner så som mörkerseende, AI-igenkänning, automatiska larm och områdesigenkänning. Med Eufys Security-app kan du dessutom koppla ihop alla kameror med Google Assistant, Amazon Alexa eller Apple Homekit.

  I denna video kikar vi närmare på startkitet med Eufycam 2 Pro, ringklockan Doorbell 2K Dualcam och den fristående kameran Solocam L40. Kolla gärna på videon om du vill veta mer.


  Här hittar du alla kameror från Eufy: