2022-06-01

Välj rätt arbetslaptop

Lenovo ThinkBook och ThinkPad

Vare sig du letar efter en bärbar dator till hemmakontoret eller en helt ny uppsättning laptops till ett större företag har Lenovo något som passar, och vi hjälper gärna till med att hitta rätt modell för dig.

I den här videon tar vi upp deras mest populära modeller i ThinkBook- och ThinkPad-serierna och pratar om vilka modeller som passar till vad. De är alla arbetsanpassade, med Pro-versioner av Windows, pålitlig hårdvara, dockningsmöjligheter och flera säkerhetsfunktioner – men anpassade för olika ändamål.

Om modellerna vi för nuvarande har i vårt sortiment inte passar ditt användningsområde vill vi också belysa att vi har tillgång till ett långt större sortiment än så och att vi gärna står till tjänst med att ta fram skräddarsydda modeller just för dig.

Vi vill också belysa att Lenovo erbjuder modeller med både Windows 10 och Windows 11, och vissa även utan operativsystem, och att vi även där kan assistera ert företag med att ta fram offertförslag på modeller som inte syns i vårt nuvarande sortiment.

Därtill kan vi också bistå med att hitta dockningsstationer som passar modellerna du är intresserad av och att vi kan uppgradera garanti- och servicepaketet vid efterfrågan, upp till hela fem år på-platsen-service inom 24 timmar.

Med andra ord vill vi generellt belysa att vi både kan och vill hjälpa dig att hitta en arbetslaptop som passar. Vi har en företagsavdelning med erfarna rådgivare som gärna hjälper och du hittar deras kontaktuppgifter via länken nedan. Via länken intill hittar du hela vårt nuvarande ThinkBook- och ThinkPad-sortiment.

Vi vill också tipsa om att du nu enkelt kan alternera till en företagsanpassad version av Inet.se, upp till höger på hemsidan, som visar priser exklusive moms och företagsinriktade kampanjer.