7895
Lagerrensning 2022
2022-08-21

Uni Fan SL120 Infinity

Smidigaste fläktarna är nu ännu smidigare

När Lian Li först lanserade fläktserien Uni Fan seglade de snabbt upp till att bli ett av marknadens absolut mest populära datorfläktar, då de både erbjöd läcker design, hög prestanda och exceptionellt smidig montering.

Det som utmärker Uni Fan är nämligen att de går att seriekoppla, helt utan kablar mellan fläktarna. Med inbyggda hakar och stift kan du koppla samman upp till fyra fläktar i en serie, som du sedan ansluter med kabel från den första av dem.

Nu har Lian Li lanserat en tredje modell i serien, SL120 Infinity, som bjuder på både förbättrad funktionalitet och en unik, ny design. Namnet Infinity avser nämligen evighetsspeglarna som pryder de nya fläktarnas sidor och center, vilka tillsammans med läcker RGB ger djup och liv till din dator.

Funktionsmässigt har de förbättrat både prestandan och kopplingarna mellan fläktarna, där hakarna nu är löstagbara och den nu centrerade kabeln kan vändas – vilket ger bättre valmöjligheter vid montering, särskilt för dig som bygger med vattenkylning. Därtill har de nu slagit samman de två kablarna föregångarna SL120 och AL120 använder för att kommunicera med kontrollenheten, vilken inkluderas om du köper ett 3-pack, för att reducera mängden kablar ytterligare.

Utöver att gå igenom SL120 Infinity visar vi i videon också upp deras uppdaterade mjukvara L-Connect 3, som ger dig ett användarvänligt och funktionsrikt gränssnitt för att styra både fläktarna och deras belysning. Eller dina nya Strimer Plus V2.

Ja, utöver att släppa nya fläktar har de också uppdaterat sina oerhört läckra, RGB-bestyckade förlängningskablar för 24-pin och PCIe. Strimer Plus V2, som de heter, bjuder på förbättrad konstruktion, läckrare RGB och en ny, smidigare kontrollenhet som ingår om du köper förlängningen till 24-pin.

I videon går vi igenom nykomlingarna och visar upp deras föregångare, så att du får en bättre uppfattning om vilken modell som passar ditt bygge bäst. Efter att du sett videon hittar du fläktarna i både svart och vitt, i singelpack eller trepack, tillsammans med de nya förlängningskablarna via länken nedan.