SN850X
Lagerrensning 2022
E-sportens dag

E-sportens dag

IKEA bjuder in till gamingevenemang

På lördag 27 augusti är det e-sportens dag på IKEA. Då blir 18 av deras varhus skådeplatser för gamingaktiviteter, tävlingar och andra roliga aktiviteter som är öppna för alla besökare.

Svenska E-sportförbundet, SEFS, som vi samarbetar med kommer finnas på plats på flera varuhus runtom i landet för att sprida kunskap om gaming och hålla i en nationell Track Mania-tävling, som givetvis spelas på Taurus-datorer.

Därutöver kommer utvalda varuhus besökas av kända e-sportsprofiler. Bland annat kommer CS:GO-legenden och Sveriges förbundskapten för landslaget i e-sport, Fredrik ”JAEGARN” Kempf, besöka IKEA Kungens kurva och IKEA City i Gallerian under dagen.

E-sportens dag är en del av det globala evenemanget IKEA Festival och du hittar de olika varuhusens aktivitetsscheman via den här länken, alla varuhus utom de i Gävle, Västerås och Borlänge har någon form av gaminginriktad aktivitet under e-sportens dag.

För dig som inte har möjlighet att besöka någon av varuhusen anordnar vi också både en kampanj och en tävling online, med vinster värde över 25 000 kr. Kampanjpriserna är endast aktiva under lördagen, men du kan delta i tävlingen redan nu via länken nedan.