Razer OLED Bundle 1973982
Lagerrensning 2022
  2022-09-03

  Lurar för löpning!

  Soundcore Sport X10

  Hösten står inför dörren och det är dags att ge sig ut i de mysiga löpspåren. Kanske för att lyssna på den där nya skivan, ljudboken eller kanske för att springa intervaller till motiverande toner.

  Oavsett vad du lyssnar på, i löpspåret, på gymmet eller när du sitter på tåget så passar Soundcores nya Sport X10 true wireless-hörlurar perfekt. De är lätta med otrolig komfort och låg vikt på bara 6,6 gram per hörlur vilket gör att du knappt känner att du har på dig ett par in-ear lurar. Soundcore Sport X10 har en silikonbåge som gör att de sitter kvar även i snabba rörelser och en fysisk knapp så att du kan byta låt även när hörlurarna är svettiga.

  I vått och tort så ger de dig 8 timmars batteritid med 24 timmars laddning i fodralet, IP7X-klassning så att du till och med kan springa med dem i ösregn, Hybrid ANC brusreducering som stänger ute buller och annat oljud, Transparacy-läge så att du kan hålla koll på omgivningen även när du är i den egna zon och en fyllig bas som kan pusha dig den där extra biten.

  Med fantastisk passform, lång batteritid och en fin ljudbild med justerbar ljudkurva (EQ) till ett väldigt överkomligt och konkurrenskraftigt pris så är dessa hörlurar verkligen någon du borde spana in om du är på jakt efter ett par nya trådlösa in-ear buds som sitter kvar i öronen när du rör på dig.


  Här hittar du Soundcore Sport X10