7902 xperia 1 iv
Lagerrensning 2022
  2022-09-12

  Navee är här

  Lyxigare elscootrar med komfort

  Nu erbjuder vi Navees elscootrar, som är en del av Xiaomis ekosystem, och först ut att kika på är premiummodellerna N65 och S65.

  Båda modellerna är stora och kraftfulla, tänkta att ge hög komfort även på mer ojämna underlag. N65 och S65 är båda utrustade med breda och 10” stora pneumatiska, slanglösa, däck och gott om plats för fötterna, för stabil och följsam körning. Allra bäst komfort får du med S65, vilken är utrustad med fjädring för framhjulet, som ger den mjukaste körupplevelsen vi upplevt från en elscooter hittills.

  Funktionsmässigt tillhör båda modellerna premiumskitet, då de bland annat har inbyggd belysning, reflexer, ringklocka, display och rejäla batterier med upp till 65 kilometers räckvidd. De har också effektiva och säkra bromsar, där båda modellerna har E-ABS på framdäcken.

  Vi erbjuder både S65 och N65 i EU-versioner med en maxhastighet på 25 km/h, och N65 i en nordisk version med en maxhastighet på 20 km/h. Notera dock att alla tre modeller har en motoreffekt på 500W, läs mer om vilka regler som gäller hos Transportstyrelsen.

  Om du vill veta mer om nykomlingarna får du gärna se hela vår videogenomgång innan du läser mer om dem via länken här nedan.