7840 xperia 10 iv
Lagerrensning 2022
  2022-09-19

  Din nya arbetsskärm?

  BenQ PD-series

  Har du också funderat på att skaffa en bättre skärm till jobbet? Då borde du kika på BenQs nya PD-serie.

  Detta är skärmar gjorda för designers, arkitekter, CAD-ritare, animerare eller för dig som jobbar med foto eller film och video. Med matt panel, högrankande färgåtergivning och snygg formgivning. PD-seriens design innebär tunna kanter, borstad metall och en stilren fot som höj och sänkbar, som går att vrida och vända på i alla led vare sig det är tilt och pan eller pivotfunktion.

  Men med en skärm från BenQs PD-serie får du inte bara en snygg skärm som med korrekt och pricksäker färgåtergivning. Du får även en skärm som gör det enkelt att gå från arbete till fritid med den inbyggda KVM-switchen, stöd för både laddning, bild och USB-signal över USB-C eller Thunderolt 4 till din Mac eller PC.

  Oavsett om du kopplar in din stationära hemmakontorsdator, din speldator för gamingstationen eller om det är din MacBook Pro eller Ultrabook så kommer allt att fungera sömlöst med dessa skärmar som kommer i QHD och 4K-upplösning i allt från 27" till 32". Det finns flera modeller att välja mellan i olika tumstorlekar och upplösningar.

  Kolla gärna på vår video där vi går igenom vad som skiljer dessa skärmar från resten av alla kontorsskärmar och vilken du borde välja för just din arbetsplats eller ditt hemmakontor. Vi kikar närmare på tre modeller, PD2705U, PD3205U och PD3220U där den senare är toppmodellen med alla funktioner inklusive en fot i space grey-färg och Thunderbolt 4 stöd med en färgåtergivning som återspeglar 100% sRGB, 100% Rec.709 och hela 95% DCI-P3.

  De skärmar vi kikar på i denna video har alla stöd för HDR10, med IPS-paneler som kommer upp till en ljusstyrka på 350 nits och färgprofilsinställningar som är gjorda för en rad olika standarder och applikationer.


  Här hittar du alla skärmar i BenQs PD-serie: