7840 xperia 10 iv
Lagerrensning 2022
  2022-09-23

  Uppgradera hemmakontoret

  Med produkter från Logitech

  Sitter du mycket hemma och arbetar men känner att det är dags att uppgradera kvalitén på kamera eller hörlurarna? Då kan dessa nya produtker från Logitech vara något för dig. I denna video presenterar vi headsetet Zone Vibe 100 och webbkameran Brio 500. Två stilrena produtker som även kommer i matchande färger. Välj rosa kamera och headset, eller varför inte ha allt i vitt eller svart?

  Zone Vibe 100 är ett par hörlurar som inte bara är snygga men kommer också med förvånadsvärt stark bas. De är otroligt lätta på bara 185 gram så du kommer kunna ha dem på dig hela dagen. Öronkuddarna är även i tyg så de kommer andas bra och inte bli svettigt på huvudet.

  Brio 500 är en 1080p 30fps kamera som nu kommer i ett ultra wide format så att du kan visa upp mer av dig och din omgivning. Men vill du inte visa hela ditt rum så kan du också ändra bildvinkeln från 90 grader till 78 eller 65. Den kommer också utrustad med mikrofon och en privacy shutter så att du inte behöver oroa dig över att någon spionerar på dig när du inte använder den.

  Låter detta spännande? Uppgradera ditt hemmakontor nu med dessa nya produkter från Logitech: