4305534
pre-dk 125
  2022-11-26

  Arctic Liquid Freezer II

  Nu med RGB-belysning!

  Hur förbättrar man en vattenkylare som vinner alla priser och får lysande recensioner till höger och vänster?

  Man ger kylaren RGB-belysning så klart!

  Arctics Liquid Freezer har lovordats från höger och vänster för sin prestanda till och med håller de nya processorerna från Intels 12e och 13e generation samt AMDs nya Ryzen 7000-serie med Zen 4-arkitekturen. Nu kommer dessa kylare i en andra revision som då får tillskottet av modeller med RGB-fläktar. Dessa vattenkylare finns i storlekar hela vägen från 120mm radiatorer, för en enda 120mm-fläkt, till 420mm radiatorer, för tre stycken 140mm-fläktar.

  Detta är all-in-one vattenkylare med tjockare radiatorer än konkurrenterna, en effektiv pump och en okonventionell liten fläkt i själva vattenblocket som sitter ovanpå CPUn. Denna lilla fläkt gör så att att det blir ett luftflöde runt processorns sockel på moderkortet vilket gör att du får större möjligheter att överklocka din processor. Runt processorn sitter nämligen värmealstrande VRMs och mosfets som då kyls ner till lägre temperaturer på grund av luftflödet vilket man normalt får med en luftflöde.

  Liquid Freezer II ger dig goda möjligheter att hålla din processors temperatur i schack även när du ska överklocka, och dessa kylare är nu snyggare än någonsin. Med sbnygga och välpresterande fläktar, som nu går att få med ARGB (adresserbar RGB-belysning), större radiatorer, som inspirerats av custom vattenkylning, smidig kabeldragning (bara två kablar!), enkel installation för senaste generationens moderkort från AMD och Intel med både AM5 och LGA1700-sockel.

  Om du är på jakt efter en välpresterande och prisvärd vattenkylare för din nya dator, eller för höstens uppgradering, så ska du definitivt spana in Arctics nya Liquid Freezer II. Spana gärna in vår video där vi går igenom dessa kylare och förklarar varför de presterar så bra!


  Här hittar du Arctic Liquid Freezer II med och utan RGB-belysning: